Διάφορα

COTY 2020: Η πρόβλεψη του νικητή από τους επισκέπτες του www.4troxoi.gr

Ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες η διαδικτυακή ψηφοφορία στο www.4troxoi.gr αναφορικά με το ποιο αυτοκίνητο θεωρούν οι αναγνώστες μας ότι θα κερδίσει φέτος τον τίτλο «Car Of The Year 2020».

Οι επισκέπτες του www.4troxoi.gr μίλησαν και μέσα από μία διαδικτυακή ψηφοφορία, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία πριν λίγες μόλις μέρες, περίπου 2.500 αναγνώστες μας αποφάνθησαν αναφορικά με το ποιος πιστεύουν ότι θα είναι φέτος ο νικητής στον καταξιωμένο ευρωπαϊκό θεσμό «Car Of The Year».

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα, το Peugeot 208 συγκέντρωσε τις περισσότερους ψήφους (943 και ποσοστό 39%) ακολουθούμενο από την Toyota Corolla (407 και ποσοστό 17%). Στην τρίτη θέση συναντάμε το Tesla Model 3 (317 και ποσοστό 13%), ενώ στις επόμενες τέσσερις τα Ford Puma (228 και ποσοστό 9%), BMW Σειρά 1 (199 και ποσοστό 8%), Renault Clio (198 και ποσοστό 8%) και Porsche Taycan (155 και ποσοστό 6%).

COTY

Αξίζει να θυμίσουμε πως η ανακοίνωση του ονόματος του φετινού νικητή θα γίνει από την επιτροπή του θεσμού, στον οποίο μετέχει ανάμεσα σε 60 στο σύνολο εκλέκτορες-μέλη ο Διευθυντής του περιοδικού 4Τροχοί, Στράτης Χατζηπαναγιώτου, στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, στις 2 Μαρτίου.

Στη νεότερη διαδικτυακή μας ψηφοφορία, η οποία αφορούσε στην πρόβλεψη του νικητή του φετινού Ράλλυ Μόντε Κάρλο, η πελιοψηφία των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας ψήφισε τον Sebastien Ogier (45%), με τους Sebastien Loeb και Thierry Neuville να ακολουθούν στις προτιμίσεις τους στις επόμενες δύο θέσεις με ποσοστό 19% και 17%, αντίστοιχα.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου