Επαγγελματικά Νέα

To Mitsubishi L200 στην έκθεση Agrothessaly 2019

Δυναμικό παρών θα δώσει το Mitsubishi L200 πέμπτης γενιάς στην έκθεση Agrothessaly 2019, η οποία διαμορφώνει νέα δεδομένα για τη γεωργία και την κτηνοτροφία.

Η 12η έκθεση Agrothessaly 2019 θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου 2019 στην Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης Λάρισας, σε συνεργασία της ΔΕΘ-Helexpo και του Δήμου Λαρισαίων. Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσημος εισαγωγέας-διανομέας της Mitsubishi Motors στην Ελλάδα προσφέρει ολική απαλλαγή από τον φόρο τελών ταξινόμησης για όλα τα L200, με όφελος για τον πελάτη μέχρι 4.000 ευρώ ανάλογα με την έκδοση.

Η πέμπτη γενιά του L200 εκφράζει τη φιλοσοφία Sport Utility Truck της Mitsubishi Motors προκειμένου να ικανοποιήσει τις συνεχώς διαφοροποιούμενες ανάγκες των πελατών pickup για στιλ, άνεση, οδηγησιμότητα, εξοπλισμό και αντοχή. To L200 πέμπτης γενιάς χρησιμοποιεί τετρακίνηση Super Select 4WD II, ένα σύστημα που χάρισε στην εταιρεία 12 νίκες στον σκληρότερο αγώνα του κόσμου το Dakar Rally. Κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Mitsubishi Motors Thailand στο Laem Chabang με στόχο πωλήσεων 200.000 μονάδων ετησίως._Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου