top icon
Επικαιρότητα

A. Romeo: χορηγός των Superbikes & της Ducati

Η Alfa Romeo επεκτείνει το ρόλο της στον κόσμο των δύο τροχών με δυο ξεχωριστούς συνεργάτες: το SBK Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike και τη Ducati Racing. Από αυτή τη χρονιά, η Alfa Romeo θα εμπλακεί σε συνολικά 13 αγώνες (11 στην Ευρώπη, 1 στην Αυστραλία, 1 στο Κατάρ) που προσελκύουν ένα πολύ μεγάλο κοινό -τόσο στις πίστες (περισσότεροι από ένα εκατομμύριο θεατές) όσο και από την τηλεόραση (περισσότεροι από δύο δισεκατομμύρια θεατές το 2006).
 
Σε κάθε αγώνα το αυτοκίνητο ασφαλείας θα είναι μια Alfa Romeo 159 Sportwagon. Επίσης η Alfa Romeo θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον κόσμο των δύο τροχών με τη Ducati Racing, έχοντας εμπλοκή τόσο στα Grands Prix μοτοσικλέτας με αναβάτες όπως οι  Loris Capirossi (και Casey Stoner, όσο και στα Superbikes με τους αναβάτες Troy Bayliss, νικητή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK το 2006, και Lorenzo Lanzi, έναν ταλαντούχο Ιταλό αναβάτη.
 
Για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike, η Alfa Romeo στηρίζεται στην Ducati Racing, που το 2006 κέρδισε τον Τίτλο Κατασκευαστών και οι αναβάτες της κέρδισαν 12 αγώνες και 18 θέσεις στο πόντιουμ. Η Alfa Romeo θα κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στο SBK World Championships ως επίσημος χορηγός με υπηρεσιακά αυτοκίνητα και το αυτοκίνητο ασφαλείας στις 24 Φεβρουαρίου 2007 στο Losail circuit στη Doha, στο Κατάρ.
 
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ