top icon
Επικαιρότητα

Arrinera Hussarya

Το Πολωνικό supercar στο οποίο είχαμε και παλαιότερα αναφερθεί απέκτησε πλέον εκτός από επίσημη ονομασία και έκδοση παραγωγής.

Το Πολωνικό supercar στο οποίο είχαμε και παλαιότερα αναφερθεί απέκτησε πλέον εκτός από επίσημη ονομασία και έκδοση παραγωγής. Η Arrinera Automotive ανακοίνωσε ότι το εντυπωσιακό μοντέλο θα λέγεται Hussarya, λέξη που στα πολωνικά σημαίνει ουσάρος. Οι «σπόντες» για αντιγραφή και ξεσήκωμα ιδεών δε λείπουν βέβαια, αφού το αυτοκίνητο μοιάζει να υιοθετεί με ακρίβεια στοιχεία από το Pagani Huayra, αλλά και από τις Lamborghini Gallardo και Aventador.
Το Arrinera Hussarya θα παίρνει κίνηση από ένα υπερτροφοδοτούμενο V8 μηχανικό σύνολο των 6.2 λίτρων, απόδοσης 641 ίππων και με την τερατώδη ροπή των 820 Nm. Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώνει ο φιλόδοξος κατασκευαστής του το βάρος του θα ανέρχεται στα 1.300 κιλά, με τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να βρίσκεται στα 340 χιλιόμετρα την ώρα. 
 
Το Πολωνικό supercar θα ξεκινήσει να διατίθεται στην τιμή των 160.000 δολαρίων μαζί με τους φόρους. Η ετήσια παραγωγή του θα φθάνει τις 100 μονάδες…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ