top icon
Επικαιρότητα

Audi ΤΤ RS και Α4 Allroad στη Γενεύη

Μεταξύ αυτών που πρόκειται να δούμε στην έκθεση της Γενεύης συγκαταλέγονται και τα πολύ-αναμενόμενα ΤΤ RS 340 PS και Α4 Allroad.

Στα πλαίσια της έκθεσης της Γενεύης η Audi επιφυλάσσει δύο παγκόσμιες πρεμιέρες, που αφορούν στα πολύ-αναμενόμενα ΤΤ RS 340 ΡS και Α4 Allroad. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, λέγεται όμως ότι το κορυφαίο ΤΤ της οικογένειας θα χρησιμοποιεί έναν υπερτροφοδοτούμενο 5κύλινδρο κινητήρα 2.5 λίτρων, αμερικάνικων προδιαγραφών της VW, ο οποίος αποδίδει περίπου 340 ίππους. Εννοείται ότι το ΤΤ RS θα είναι τετρακίνητο και θα φοράει το ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη S Tronic. Το ΤΤ RS θα είναι επίσης διαθέσιμο σε εκδόσεις κουπέ και ρόουντστερ.
 
Όσον αφορά τώρα για το πρώτο Α4 Allroad, θα βασίζεται στην τελευταία γενιά του Α4 Avant. Προκειμένου να δικαιολογήσει την παρουσία του στη γκάμα της Audi, το Α4 έχει να επιδείξει τα ίδια χαρακτηριστικά με το μεγαλύτερο Α6, όπως το αυξημένο ύψος από το έδαφος, τους μεγαλύτερους τροχούς, τα προτεταμένα γκρι τόξα στους θόλους των τροχών και τους νέους προφυλακτήρες. Η γκάμα των κινητήρων του όπως είναι λογικό, θα προέρχεται από το Α4.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ