top icon
Επικαιρότητα

Citroen DS Inside

Η Citroen παρουσίασε στο Παρίσι μια πιο ολοκληρωμένη μορφή του DS Inside, του πρωτότυπου που πρωτοείδαμε στην πρόσφατη έκθεση της Γενεύης.

Η Citroen παρουσίασε στο Παρίσι, στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της, μια πιο ολοκληρωμένη μορφή του DS Inside, του πρωτότυπου που πρωτοείδαμε στην πρόσφατη έκθεση της Γενεύης.
 
Να υπενθυμίσουμε ότι η γαλλική εταιρεία θα λανσάρει μια ολόκληρη σειρά μοντέλων που θα φέρουν τον κωδικό DS και θα χαρακτηρίζονται από πιο έντονη προσωπικότητα, αλλά και αναβαθμισμένη ποιότητα υλικών. Το πρώτο αυτοκίνητο σε αυτή την premium λογική είναι το DS Inside που αναμένεται να βγει στην παραγωγή στις αρχές του 2010 και στοχεύει στο ίδιο κοινό με εκείνο του Mini.
 
To DS Inside βασίζεται στο δάπεδο του επόμενου C3, με το οποίο μοιράζεται και τον πίνακα οργάνων. Το εσωτερικό, που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά χαρακτηρίζεται από το μοντέρνο σχεδιασμό, την άφθονη χρήση δέρματος με αρκετές πινελιές από χρώμιο, ενώ τα μπάκετ καθίσματα, το μικρό τιμόνι και ο ψηλά τοποθετημένος επιλογέας του κιβωτίου, δίνουν ένα σπορτίφ τόνο στην κατασκευή. Το αυτοκίνητο θα εξοπλίζεται με τα γνωστά κινητήρια σύνολα 1.4 95PS και 1.6 με 120 & 150PS._Μ.Σ.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ