Επικαιρότητα Εκθέσεις

Tο νέο DS 3 Crossback στην «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018»

«Απευθείας σύνδεση» με το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού αποτελεί η παρουσία του νέου DS 3 Crossback στην Έκθεση «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018».

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) από τις 10 έως τις 18 Νοεμβρίου. Αυτή θα είναι η επίσημη πρώτη πανελλήνια εμφάνιση του νέου μοντέλου της DS Automobiles. Το DS 3 Crossback είναι ένα αυτοκίνητο που μπορεί να καλύψει με άνεση μεγάλες αποστάσεις, προσφέροντας κορυφαία ποιότητα και πληρέστατο εξοπλισμό. Στα τεχνολογικά προτερήματά του, βρίσκουμε εφαρμογές που κάνουν τη διαφορά στην απαιτητική κατηγορία, δίνοντας στο DS 3 Crossback πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία για να ξεχωρίζει.

Το νέο DS 3 Crossback είναι το πρώτο αυτοκίνητο που διαθέτει την τελευταία αναβάθμιση του PureTech βενζινοκινητήρα που αποδίδει 155 ίππους και συνδυάζεται με το EAT8 αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων (με 8 σχέσεις). Παράλληλα, τη γκάμα των κινητήρων του μοντέλου συμπληρώνουν οι εκδόσεις του PureTech των 1,2 λίτρων με απόδοση 100 και 130 ίππων, που είναι σύμφωνοι με τα πρότυπα ρύπων Euro 6.2. Αξίζει να σημειώσουμε πως το PureTech 130 έλαβε πρόσφατα το βραβείο Κινητήρας της Χρονιάς για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Οι επιλογές diesel περιλαμβάνουν τις δύο εκδόσεις του συνόλου των 1,5 λίτρων BlueHDi, με απόδοση 100 και 130 hp.

Στο περίπτερο της DS Automobiles οι επισκέπτες της Έκθεσης θα ανακαλύψουν πέρα από το νέο DS 3 Crossback την εντυπωσιακή νέα γκάμα των μοντέλων, με τη ναυαρχίδα DS 7 Crossback να ξεχωρίζει. Τέλος, δυναμικό παρών θα δώσει και το DS 3, το εμβληματικό αυτοκίνητο πόλης.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου