Επικαιρότητα Ελλάδα

Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων – οδηγίες για εύκολη πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ανέβασε στην ιστοσελίδα της οδηγίες για εύκολη πληρωμή των φετινών τελών κυκλοφορίας.

Το φετινό ειδοποιητήριο, που είναι διαθέσιμο στους ιδιοκτήτες οχημάτων για να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας 2021, περιλαμβάνει και έναν QR Code. Σκανάροντας τον κωδικό αυτό οι φορολογούμενοι μπορούν να πληρώνουν εύκολα τα τέλη, μέσω mobile banking, χωρίς να γράφουν τον κωδικό πληρωμής και το ποσό. Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων συνιστά στους υπόχρεους να ακολουθούν τη συγκεκριμένη διαδικασία, αποφεύγοντας την επίσκεψη στα υποκαταστήματα των τραπεζών και των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Όμως και οι πολίτες, οι οποίοι δεν είναι εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο και επισκέπτονται τις τράπεζες για να πληρώσουν, μπορούν να κάνουν χρήση του QR Code στα μηχανήματα αυτόματων πληρωμών. Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων εξελίσσει διαρκώς το φάσμα και την ποιότητα των ψηφιακών υπηρεσιών της με στόχο την απλοποίηση, την επιτάχυνση των πληρωμών και τη διευκόλυνση των φορολογουμένων πολιτών. Σε αυτή την κατεύθυνση, υπενθυμίζεται ότι υπάρχει πάντα και η δυνατότητα πληρωμής μέσω web banking, που από φέτος πραγματοποιείται μέσω κωδικού RF, για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.


Για να λάβετε το ειδοποιητήριο των τελών κυκλοφορίας, ακολουθείτε την εξής διαδικασία: Στο site της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, www.aade.gr επιλέγετε:


ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΤΟ myTAXISNET: Πολίτες - οχήματα - τέλη κυκλοφορίας με κωδικούς TAXISnet ή Επιχειρήσεις - φορολογικέςυπηρεσίες - οχήματα - τέλη κυκλοφορίας με κωδικούςTAXISnet


ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΤΟ myTAXISNET: Πολίτες - οχήματα - τέλη κυκλοφορίας χωρίς κωδικούς TAXISnet ή Επιχειρήσεις - φορολογικές υπηρεσίες - οχήματα - τέλη κυκλοφορίας χωρίς κωδικούς TAXISnet


Ψηφίστε το πιο όμορφο sport coupe των τελευταίων 50 ετών. Προσοχή, δεν αναζητούμε το καλύτερο αλλά το πλέον όμορφο από το 1970 μέχρι σήμερα.

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου