top icon
Επικαιρότητα

Αυξάνεται η κυκλοφορία στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής

Αυξημένη κατά περίπου 5,5% κατά μέσο όρο παρουσιάζεται η κυκλοφορία τις πρωινές ώρες αιχμής σε 20 κεντρικούς δρόμους της Αττικής, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο το 2020 και το 2019.

Αύξηση της κυκλοφορίας που σε κάποιες περιπτώσεις, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο το 2020 και το 2019, ξεπερνά και το 50% σε 20 κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής, κατέγραψε το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής, σε πρωινές ώρες αιχμής, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Κατά μέσο όρο η κυκλοφορία οχημάτων παρουσιάζεται αυξημένη στην Αττική κατά 5,2% σε σχέση με πέρσι και κατά 5,9% σε σχέση με το 2019.

Ειδικότερα οι οδικές αρτηρίες όπου καταγράφηκε η μεγαλύτερη αύξηση στην Αττική, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο το 2020, είναι οι εξής: λεωφ. Κηφισίας (προς κέντρο) 54%, λεωφ. Αθηνών (προς κέντρο) 34%, λεωφ. Αθηνών (προς Δαφνί) 29%, λεωφ. Ποσειδώνος (προς Πειραιά) 28%, λεωφ. Βασ. Σοφίας (προς Hilton) 22%, Πέτρου Ράλλη (προς κέντρο) 14%, Ηλιουπόλεως (προς κέντρο) 12%

Αττική

Οι οδικές αρτηρίες όπου καταγράφεται η μεγαλύτερη αύξηση στην Αττική σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο το 2019, είναι οι εξής: Αρδηττού 32%, λεωφ. Αθηνών (προς κέντρο) 31%, λεωφ. Κηφισίας (προς κέντρο) 17%, λεωφ. Βασ. Σοφίας (προς Hilton) 16%, Πέτρου Ράλλη (προς κέντρο) 12%, λεωφ. Αθηνών (προς Δαφνί) 11%, λεωφ. Κηφισού (προς Λαμία) 9%. Δελτίο Τύπου Περιφέρειας Αττικής

Αττική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυξημένη η κυκλοφορία οχημάτων στην Αττική

Αττική – Μεγάλη αύξηση της κυκλοφορίας τις ημέρες του Πάσχα

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ