top icon
Αγώνες

Έφυγε ο Νίκος Γενεράλης

Ο Νίκος Γενεράλης, ο δικός μας άνθρωπος και όχι μόνο, δεν είναι πια μαζί μας. Σίγουρα όμως, κάτι θα υπάρχει να συντονίσει εκεί που πηγαίνει. Ίσως, ακόμη κι ο παράδεισος, να μην είναι τέλειος.

Είναι πολύ δύσκολο, να βρίσκεσαι στη δυσάρεστη θέση να αναγγείλεις την απώλεια ενός δικού σου ανθρώπου. Ο Νίκος δούλεψε μαζί μας σχεδόν δύο δεκαετίες και ήταν ο συντονιστής όλων των εκδηλώσεων του περιοδικού μας. Τον ρόλο αυτό εκπλήρωσε με επιτυχία και στα δύο μεγάλα project των 4Τροχών της εποχής εκείνης («Γίνε Πρωταθλητής», «4Τ-Safetrack»), ενώ στα χρόνια της οικονομικής κρίσης ήταν στο πλευρό του Στράτη Χατζηπαναγιώτου στον Απόλλωνα Σμύρνης. Πριν εργαστεί στους 4Τροχούς, ο γεννημένος το 1950 Νίκος Γενεράλης είχε ζήσει αρκετά χρόνια στις ΗΠΑ, όπου είχε βρεθεί για σπουδές.

Panagiotopoulos Generalis

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, έφερε μαζί του και το «μικρόβιο» του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με τον οποίο είχε γνωριστεί στην Αμερική. Στους ελληνικούς αγώνες αυτοκινήτου, συνδέεται περισσότερο (και διαχρονικά) ως συνοδηγός του Μανώλη Παναγιωτόπουλου στο πισωκίνητο Toyota Starlet. Πολυπράγμων και ευρηματικός όσο λίγοι όπως απέδειξε και η θητεία του στην Toyota Ελλάς, ο Νίκος Γενεράλης υπολόγιζε τα πάντα που θα μπορούσαν να χρειαστούν (ή να συμβούν) ώστε να τελειώσει επιτυχημένα οποιαδήποτε αυτοκινητιστική εκδήλωση. Και φυσικά, την ημέρα της εκδήλωσης ήταν πάντοτε ο πρώτος που βρισκόταν εκεί και σε δεν άφηνε να πιεις ούτε καφέ, αν πρώτα «τα πράγματα δεν είχαν φθάσει σε ένα αξιοσέβαστο επίπεδο οργάνωσης». Και εννοείται, ότι στο τέλος είχε πάντα τον τρόπο να σε κάνει να μη θυμώνεις μαζί του, αλλά να φεύγεις χαμογελαστός.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου από την ομάδα του «4Τροχοί».

Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο 23 Μαρτίου στο κοιμητήριο της Νέας Μάκρης στις 13.00. Η σορός θα βρίσκεται εκεί από τις 12:00.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ