Σε μια εποχή που το ένα κακό διαδέχεται το άλλο, οι ελληνικές ρέπλικες βγάζουν πινακίδες. Αυτό ναι, είναι μια καλή είδηση!

Σας έχουμε γράψει πολλές φορές για τη συγκεκριμένη ελληνική εταιρεία με την τεράστια απήχηση και στο εξωτερικό, έχουμε δοκιμάσει άλλες τόσες τα “έργα τέχνης” που κατασκευάζουν, έχουμε ταξιδέψει μαζί τους και, πραγματικά, αυτήν τη στιγμή(!) μοιραζόμαστε την ευτυχία και την ικανοποίηση των όμορφων ανθρώπων της ομάδας του -μερακλή- Ηλία Γαγανέλη, έπειτα από τη σημερινή τους επιτυχία.

Το προσπαθούσαν χρόνια, με μπροστάρη τον Θανάση Μητσοκάπα, και τελικά το πέτυχαν. Σήμερα δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση που δίνει το δικαίωμα στα κομψοτεχνήματα της ομάδας από την Κατερίνη να βγάζουν πινακίδες κυκλοφορίας!

Εμείς, από την πλευρά μας, τους ευχόμαστε καλή συνέχεια σε αυτό που ξέρουν τόσο καλά να κάνουν, και ανυπομονούμε πλέον για ακόμα ένα θέμα, με κάποια από τις κούκλες “356” και “550”, χωρίς πινακίδες “ΔΟΚ” αυτήν τη φορά..._ Μ. Σαλ.

Πιστεύετε πως και στο φετινό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, από τους 7 φιναλίστ, ένα από τα ηλεκτρικά Porsche Taycan & Tesla Model 3, θα μπορούσε να επικρατήσει του συμβατικού ανταγωνισμού (BMW 1 Series, Ford Puma, Peugeot 208, Renault Clio & Toyota Corolla);

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά