top icon
Επικαιρότητα

Έρχονται 10 ηλεκτρικά λεωφορεία για τη δημοτική συγκοινωνία – Δείτε ποια είναι

Δέκα ηλεκτρικά αστικά λεωφορεία θα παραδοθούν άμεσα για χρήση δημοτικής συγκοινωνίας. Πρόκειται να κυκλοφορήσουν σε μεγάλους δήμους της Αττικής, που έχουν κινήσει τη διαδικασία εξηλεκτρισμού του στόλου τους.

Το εργοστάσιο παραγωγής της King Long στην Κίνα επισκέφθηκαν οι εκπρόσωποι της A. Nίκας ΑΕ στην πόλη Xiamen, όπου έγινε η παραλαβή 10 ηλεκτρικών αστικών λεωφορείων των 5 μέτρων (Κ06). Tα συγκεκριμένα λεωφορεία θα παραδοθούν άμεσα για χρήση δημοτικής συγκοινωνίας και πρόκειται να κυκλοφορήσουν σε μεγάλους δήμους της Αττικής, που έχουν κινήσει τη διαδικασία εξηλεκτρισμού του στόλου τους.

King Long

Η King Long μέσω της Green Energy Buses SA και της Α. Νίκας ΑΕ προσφέρει στην ελληνική αγορά λεωφορεία μηδενικών ρύπων, ιδανικών για τις ανάγκες της δημοτικής συγκοινωνίας. Τα ηλεκτρικά λεωφορεία της King Long διαθέτουν συσσωρευτές της CATL, του κορυφαίου παραγωγού μπαταριών παγκοσμίως που επιλέγουν οι πιο σημαντικές αυτοκινητοβιομηχανίες της Ευρώπης και των ΗΠΑ.

King Long

Οι μπαταρίες στερεών στοιχείων της CATL λειτουργούν στο 100% σε εξωτερική θερμοκρασία έως και 65 βαθμούς Κελσίου και αποτελούν λύση για χώρες θερμού κλίματος, όπως η Ελλάδα. Συγκριτικά, στους συσσωρευτές ιόντων λιθίου, η αντίστοιχη θερμοκρασία είναι έως 45 βαθμούς Κελσίου.

King Long

Η Κing Loong προσφέρει τρία διαφορετικά μοντέλα ηλεκτρικών λεωφορείων μήκους 6,9 και 12 μέτρων, με μέγιστη χωρητικότητα 25, 62 και 94 επιβατών αντίστοιχα. Το ευέλικτο minibus K06 έχει αυτονομία που κυμαίνεται από 180-240 km με μία φόρτιση, ενώ το 9μετρο midibus Κ09 παρέχει αυτονομία περίπου 300 χιλιομέτρων. Τέλος, το 12μετρο Κ12 Estar με μπαταρία 420 kWh έχει αυτονομία που ξεπερνά τα 400 χιλιόμετρα.

King Long

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ