Επικαιρότητα Ελλάδα

F1 in Schools: Anatolian Racers

Η ομάδα Anatolian Racers του Κολλεγίου Ανατόλια έχοντας ως κινητήρια δύναμη την αγάπη των μελών της για τον κόσμο της F1 αποφάσισαν για 2η συνεχόμενη χρονιά να λάβουν μέρος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Τεχνολογίας, F1 in Schools, που αποτελεί μικρογραφία της Formula 1.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε από τις 28 μέχρι τις 30 Μαρτίου 2019 στο Εμπορικό κέντρο The Mall, στην Αθήνα, με τα μέλη της ομάδας να δηλώνουν:

«Στα πλαίσια του διαγωνισμού σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε ένα μοντέλο αγωνιστικού αυτοκίνητου, συναγωνιζόμενο αρχικά με αντίστοιχες ομάδες από όλη την Ελλάδα. Η ομάδα μας συμμετείχε στους Προκριματικούς αγώνες και κατάφερε να προκριθεί στους Τελικούς αγώνες κατακτώντας την 7 θέση ανάμεσα σε 23 ομάδες.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα Anatolian Racers βαθμολογήθηκε με τον υψηλότερο βαθμό στη διαδικασία τεχνικού ελέγχου αξιολόγησης, γεγονός που δείχνει την άρτια εκπαίδευση των μαθητών.

Στόχος τους είναι μια καλύτερη θέση στους Εθνικούς τελικούς, που θα τους οδηγήσει στους παγκόσμιους τελικούς.

Αρχηγός της Ομάδας είναι o Παναγιώτης Παπαναστασίου, Υπεύθυνη Marketing είναι η Ασημίνα Λαζαρίδου, ενώ Υπεύθυνος κατασκευής και σχεδίασης του αυτοκινήτου είναι ο Άρης Κουτσόπουλος, όλοι μαθητές δευτέρας Γυμνασίου.

 

Ένα σύντομο βίντεο από το περσινό παγκόσμιο διαγωνισμό:

 

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου