Επικαιρότητα Ελλάδα

Hellas Direct: δώρο η οδική βοήθεια στους εργαζόμενους κατά του κορονοϊού

Γιατροί, νοσηλευτές, εργαζόμενοι στην καθαριότητα και σε supermarket, φαρμακοποιοί, πυροσβέστες και delivery έχουν δώρο από την Hellas Direct οδική βοήθεια για ένα μήνα.

Μετά την προσφορά #MENOUMESPITI με την οποία κάνει δώρο ένα μήνα στην ασφάλεια αυτοκινήτου σε όλους τους οδηγούς της χώρας, η Hellas Direct ανακοινώνει μία νέα πρωτοβουλία για να υποστηρίξει το έργο αντιμετώπισης του κορονοϊού. Προσφέρει δώρο οδική βοήθεια σε όλους τους εργαζόμενους που δίνουν μάχη σε πολύ δύσκολες συνθήκες, για να υποστηρίξουν τις ανάγκες όλων μας. Γιατροί, νοσηλευτές, εργαζόμενοι στην καθαριότητα και σε σουπερμάρκετ, φαρμακοποιοί, ντελιβεράδες, πυροσβέστες, όλοι όσοι συνεχίζουν να εργάζονται για να συνεχίσει η καθημερινότητα όλων μας, έχουν δώρο από την Hellas Direct οδική βοήθεια για ένα μήνα.

Η ασφαλιστική εταιρία επικοινώνησε άμεσα με τους φορείς που συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης του κορονοϊού: τα μεγαλύτερα νοσοκομεία και σουπερμάρκετ της χώρας, τον δήμο Αθηνών, την Τροχαία, online πλατφόρμες όπως το e-food καθώς και οργανώσεις εθελοντών. Στόχος της είναι να μπορέσει καθένας από τους εργαζόμενους να ενημερωθεί για αυτήν την ενέργεια και να επωφεληθεί της προσφοράς, ώστε να έχει την κατάλληλη βοήθεια σε περίπτωση που τη χρειαστεί. Η Hellas Direct έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μπορεί να συνεχίσει να εξυπηρετεί τους οδηγούς χωρίς καμία καθυστέρηση. Η ομάδα της εξακολουθεί να λειτουργεί 24/7 και είναι πάντα σε άμεση επικοινωνία και συντονισμό με πάνω από 1400 συνεργεία σε όλη την Ελλάδα.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου