26 Ιαν 2018

Η ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ για τρίτη φορά στην έκθεση AGROTICA

Η ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ, θυγατρική της Total, για τον κλάδο Marketing and Services, συμμετέχει για 3η φορά στην 27η έκθεση Agrotica 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι και την 4η Φεβρουαρίου, με την εξειδικευμένη γκάμα λιπαντικών της, αποκλειστικά σχεδιασμένη για επιβατικά και βαρέα οχήματα, γεωργικά μηχανήματα και χωματουργικό εξοπλισμό. 

Total

Τα προϊόντα σχεδιάζονται στα εργαστήρια Έρευνας και Ανάπτυξης της Total και είναι γνωστά για την καινοτομία, την απόδοσή τους και τη μέγιστη προστασία του εξοπλισμού. Αναγνωρίζονται δε, από όλους τους μεγάλους κατασκευαστές και γι' αυτό, οι κορυφαίοι εξ αυτών προτιμούν τα λιπαντικά της Total τόσο για το εργοστασιακό γέμισμα, όσο και για τη συντήρηση και χρήση μετά την πώληση.

Στο περίπτερο της ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ (περίπτερο 17, stand 19), οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν όλη την προϊοντική γκάμα της Total που αφορά από τα επιβατικά οχήματα μέχρι και τη βιομηχανία. Ειδικότερα, για όσους ενδιαφέρονται για τα λιπαντικά αγροτικών μηχανημάτων και γεωργικού εξοπλισμού, θα συναντήσουν τα πολυλειτουργικά λάδια (Multagri) και τα εξειδικευμένα προϊόντα για κινητήρες (Tractagri) και συστήματα μεταδόσεων  (Dynatrans, Transmission), καθώς και λιπαντικά που ευνοούν την εξοικονόμηση καυσίμου (Tractagri FE). Τα λιπαντικά εξοικονόμησης καυσίμου και τα Bio λιπαντικά έρχονται να απαντήσουν στην ανάγκη της γεωργικής δραστηριότητας που συνεχώς απαιτεί εξειδικευμένο εξοπλισμό που συμμορφώνεται με τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα λιπαντικά για γεωργικά μηχανήματα της Total, εδώ:http://www.total.gr/el/automotive-lubricants/discover-our-products-el/agri-prod-el.html

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα λιπαντικά της Total, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.total.gr

Δελτίο Τύπου