top icon
Επικαιρότητα

Oδικά έργα στην Πελοπόννησο

Σημαντικές αποφάσεις για σειρά οδικών έργων σε Αρκαδία, Μεσσηνία, Κορινθία έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου προέβη στην κατακύρωση του αναδόχου για το με προϋπολογισμό 1.000.000 ευρώ έργο της συντήρησης της επαρχιακής οδού Ρειτό–Σοφικό – Αγγελόκαστρο, στην Κορινθία.

Επίσης, ενέκρινε τη διαδικασία αποσφράγισης και αξιολόγησης προσφορών και αιτήσεων συμμετοχής για το προϋπολογισμού 890.000 ευρώ έργο της συντήρησης, ανακατασκευής και αποκατάστασης αντιπλημμυρικών υποδομών της εθνικής οδού Ισθμού–Επιδαύρου και των λοιπών οδικών αξόνων στις πυρόπληκτες περιοχές της ανατολικής Κορινθίας.

Επίσης, η Οικονομική Επιτροπή προέβη στην έγκριση του πρακτικού δημοπρασίας ανάδειξης προσωρινού μειοδότη για το έργο συντήρησης και βελτίωσης της επαρχιακής οδού Τρίπολη–Βαλτέτσι, προϋπολογισμού 250.000 ευρώ.

Για το νομό Αρκαδίας, ενεκρίθησαν τα κάτωθι έργα:

Συντήρηση και βελτίωση της επαρχιακής οδού Τρίπολη–Βούρβουρα – Αγιος Πέτρος (προϋπολογισμός 400.000 ευρώ).

Βελτίωση, συντήρηση και αναβάθμιση ασφάλειας της επαρχιακής οδού Λεβίδι–Κανδύλα–Αρχαία Νεμέα (προϋπολογισμός 600.000 ευρώ)

Συντήρηση και αποκατάσταση ζημιών του δρόμου από διασταύρωση Σκλήφα–Νεστάνη–Σάγκα–Λουκά (προϋπολογισμός 300.000 ευρώ).

Προμήθεια και εργασία τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας οδών και τεχνικών έργων στο οδικό δίκτυο της Αρκαδίας (προϋπολογισμός 300.000 ευρώ). Δελτίο Τύπου Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ