top icon
Ελλάδα

Renault Clio σε νέα φθηνότερη έκδοση με τιμή κάτω από 17.000 ευρώ

Ακόμα πιο προσιτό έγινε το Renault Clio στην ελληνική αγορά, καθώς προστέθηκε στη γκάμα του μια νέα έκδοση, με τιμή που πέφτει κάτω από τα 17.000 ευρώ.

Το νέο Renault Clio που είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις, βενζίνης, διπλού καυσίμου (βενζίνης-LPG), diesel, αλλά και πλήρως υβριδική, απόκτησε μια νέα, μικρότερη και πιο προσιτή έκδοση με χαμηλή τιμή που το καθιστά ακόμα πιο ελκυστικό.

Πιο συγκεκριμένα η ελληνική εισαγωγική εταιρεία της Renault ανακοίνωσε την έκδοση Clio authentic SCe 65. Αυτή εφοδιάζεται με ένα 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα 1,0 λίτρου, με απόδοση 65 ίππων στις 6.250 σ.α.λ. και 95 Nm στις 3.600 σ.α.λ.

Η μετάδοση της κίνησης περνάει στους εμπρός τροχούς, μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων 5 σχέσεων. Το προσιτό Clio ολοκληρώνει την επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 17,1 δευτερόλεπτα, έχοντας μέγιστη ταχύτητα 160 χλμ./ώρα.

Renault Clio 2024

Οι απόλυτες επιδόσεις δεν είναι αυτό που εστιάζει, προσφέροντας από την άλλη καλή αποδοτικότητα με μέση κατανάλωση 5,7 λτ./100 χλμ. ενώ έχει εκπομπές CO2 118-119 γρ./χλμ. Τιμή που του επιτρέπει να κινείται καθημερινά στο Δακτύλιο, χωρίς περιορισμούς, ενώ παράλληλα απαλλάσσει τον κάτοχό του από την καταβολή Τελών Κυκλοφορίας.

Ο εξοπλισμός του είναι πλήρης, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων, 6 αερόσακους, cruise control, Air Condition, ISOFIX στα πίσω καθίσματα και σε αυτό του συνοδηγού, σύστημα ανίχνευσης απόσπασης προσοχής οδηγού, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, σύστημα προειδοποίησης εμπρός σύγκρουσης, αυτόματο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης με ανίχνευσης πεζών και δίκυκλων, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος.

Όσον αφορά την τιμή της νέας έκδοσης Renault Clio authentic SCe 65 είναι 16.980 ευρώ ή από 133 ευρώ το μήνα, με 50% προκαταβολή, επιτόκιο 6,9%+0,6% και εξόφληση σε 84 μήνες.

Renault Clio 2024

Renault Clio

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ