top icon
Αγορά

Spanos Group: Ο Αλέξης Γαλανόπουλος αναλαμβάνει την «επικοινωνία» του Ομίλου

Ένας πρώην συνάδελφος δημοσιογράφος, με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο του αυτοκινήτου, ανέλαβε το «τιμόνι» του τμήματος επικοινωνίας του ομίλου εταιρειών Σπανός.

Ο Αλέξης Γαλανόπουλος, ο πρώην συνάδελφος δημοσιογράφος, με εμπειρία 15 ετών στο χώρο του αυτοκινήτου και αξιόλογα δείγματα δουλειάς, σε θέσεις ευθύνης περιοδικών και site, περνάει στην άλλη… πλευρά και αναλαμβάνει τη θέση του Public Relations Manager του Spanos Group. Ενός ομίλου που έχει συνδέσει το όνομά του με τα πολυτελή επιβατικά οχήματα στην ελληνική αγορά για περισσότερα από 50 χρόνια.

Ο αξιόλογος -πρώην- συνάδελφος δημοσιογράφος και συνεργάτης πλέον, έχει διατελέσει αρχισυντάκτης στα περιοδικά Drive και Autocar, και στο site Gocar, ενώ έχει ασχοληθεί με τη διαφήμιση, την ψηφιακή προβολή και την οργάνωση εκδηλώσεων με θέμα το αυτοκίνητο, στο digital agency Nemo. Είναι Μαθηματικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κρήτης, και λάτρης των νέων τεχνολογιών.

Ο όμιλος εταιρειών Σπανός είναι επίσημος αντιπρόσωπος των BMW, MINI, Jaguar και Land Rover, και αποκλειστικός εισαγωγέας των ηλεκτρικών αυτοκινήτων Seres, Voyah, LEVC και Dongfeng στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης και της χρονομίσθωσης με τη Best Rent, και εισάγει στη χώρα μας τα microcars XEV, τα ελαστικά Davanti και τα βελτιωτικά προϊόντα AC Schnitzer, Akrapovic και Eventuri. Διαθέτει ένα portfolio που συνεχώς μεγαλώνει, περιλαμβάνοντας εταιρείες που ξεχωρίζουν σε ποιότητα, τεχνολογία και καινοτομία.

Spanos Group

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ