top icon
Επικαιρότητα

Επίσημη πρεμιέρα για τις Mercedes-AMG C63 Coupe Edition 1 & DTM

Στο φως βγαίνουν η «αρχική» πολιτική έκδοση του γερμανικού κουπέ, καθώς και η αγωνιστική εκδοχή του που θα ντεμπουτάρει στις πίστες του πρωταθλήματος DTM του 2016.

Κατά την προσφιλή της τακτική, η Mercedes λανσάρει την «ειδική» έκδοση Edition 1 των νέων C63 AMG Coupe και Coupe S. Οι διαφοροποιήσεις εστιάζονται στον τομέα της αισθητικής, με τη «μεγάλη» Coupe S να είναι βαμμένη στον εντυπωσιακό χρωματισμό Magno Salenite Grey, ο οποίος διανθίζεται από κίτρινες ρίγες που διατρέχουν τις πλευρικές επιφάνειες, τον «ουρανό» και το εμπρός καπό. Η C63 Coupe Edition 1 φέρει, επίσης, σφυρήλατες ζάντες 19 και 20 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα, πίσω από τους οποίους «κρύβεται» επιμελώς οι κεραμικοί δίσκοι τους συστήματος πέδησης. Στην Coupe, οι τελευταίοι ανήκουν στον προαιρετικό εξοπλισμό, ενώ σε σχέση με την εξωτερική εμφάνιση ο δυνητικός αγοραστής απολαμβάνει το αισθητικό αποτέλεσμα που προσφέρει η επιλογή του χρώματος Graphite Gray. Και στις δύο αυτές εκδοχές, το οπτικό «πακέτο» AMG ανήκει στα εξτρά, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων πιο «έντονα» πλευρικά αεροδυναμικά βοηθήματος, πίσω διαχύτη και διαφορετικό εμπρός σπόιλερ.

Σε ότι αφορά στην αγωνιστική παραλλαγή, με την οποία η Mercedes σκοπεύει να διευρύνει ακόμα περισσότερο το παλμαρέ των 85 νικών της σε σύνολο 159 συμμετοχών στο θεσμό του πρωταθλήματος DTM, οι ιθύνοντες της εταιρείας ανακοινώνουν πως ο κάτω από το καπό φιλοξενείται ο γνωστός 4λιτρος V8 κινητήρας, ο οποίος αποδίδει για την περίσταση 490 ίππους σε συνδυασμό με ροπή της τάξης των 600 Nm._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ