top icon
Επικαιρότητα

Richard Mille RM UP-01 Ferrari: Το πιο λεπτό ρολόι στον κόσμο κοστίζει…

Το RM UP-01 Ferrari είναι το νέο δημιούργημα της Richard Mille σε συνεργασία με την Ferrari. Τι μοναδικό έχει όμως το συγκεκριμένο πανάκριβο ρολόι;

Συστάσεις για την γνωστή ελβετική εταιρεία ωρολογοποιίας Richard Mille δεν χρειάζονται. Τα ρολόγια της συγκεκριμένης φίρμας πουλιούνται από 80.000 ευρώ, μέχρι εκατομμύρια σε συλλεκτικές εκδόσεις, σε ελάχιστους ανθρώπους σε όλον τον κόσμο. Διασημότητες, αθλητές και φυσικά άνθρωποι που έχουν την οικονομική ευμάρεια αναζητούν συνεχώς τρόπους για να ξεχωρίσουν μέσα από τα συγκεκριμένα ρολόγια έργα τέχνης.

Ferrari

Το ίδιο όμως συμβαίνει και με την θρυλική εταιρεία κατασκευής εξωτικών αυτοκινήτων Ferrari. Η ιταλική εταιρεία συνεργάστηκε με την Richard Mille, με στόχο να δημιουργήσουν ένα μοναδικό ρολόι και να σπάσουν ένα ρεκόρ. Το ρεκόρ δεν σχετίζεται με την εξωπραγματική τιμή που εν τελεί κοστίζει το μοναδικό αυτό έργο τέχνης (1,9 εκατομμύρια δολάρια) της ωρολογοποιίας αλλά με τις διαστάσεις που έχει το συγκεκριμένο ρολόι.

Richard Mille

Μέχρι πριν από μερικούς μήνες το Octo Finissimo Ultra του οίκου Bulgari, με πάχος 1,80 χιλιοστά ήταν το πιο λεπτό ρολόι στον κόσμο. Ωστόσο αυτό το ρεκόρ αποτελεί και επίσημα παρελθόν. Το δημιούργημα της Richard Mille με ονομασία Richard Mille RM UP-01 Ferrari κατέχει πλέον τον τίτλο του πιο λεπτού ρολογιού στον κόσμο με πάχος μόλις 1,75 χιλιοστά.

Η Richard Mille θα κατασκευάσει μόλις 150 RM UP-01 Ferrari με το κάθε ένα να κοστίζει περίπου 1,9 εκατομμύρια δολάρια. Μπορεί η τιμή να είναι εξωπραγματική ωστόσο αν θέλει κάποιος να ξεχωρίζει η επιλογή του συγκεκριμένου ρολογιού αποτελεί μονόδρομο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΟ: FERRARI/RICHARD MILLE

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Richard Mille
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ