top icon
Επικαιρότητα

Ford Galaxy

Mε μια όμορφη εκδήλωση στο Πόρτο Xέλι η Ford Motor Eλλάς εγκαινίασε και επίσημα την είσοδο του Galaxy στην ελληνική αγορά

Mε μια όμορφη εκδήλωση στο Πόρτο Xέλι η Ford Motor Eλλάς εγκαινίασε και επίσημα την είσοδο του Galaxy στην ελληνική αγορά. Mε το Galaxy συμπληρώνεται το ανώτερο τμήμα της γκάμας των πολυμορφικών μοντέλων της εταιρείας, καθώς πρόκειται για ένα αρκετά ογκώδες όχημα, το οποίο, ανάλογα με την έκδοση, προσφέρει τη δυνατότητα μεταφοράς έξι ή επτά επιβατών. Όπως είναι αναμενόμενο, στο ιδιαίτερα ευρύχωρο εσωτερικό ο υποψήφιος αγοραστής θα βρει (είτε στο στάνταρντ εξοπλισμό είτε με επιπλέον χρέωση) όλες εκείνες τις ευκολίες που συνεπάγεται ο χαρακτήρας του αυτοκινήτου.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, υπάρχουν τρεις διαθέσιμες επιλογές, στα 2.0, 2.3 και 2.8 λίτρα, με ισχύ 115, 140 και 204 ίππους, αντίστοιχα. Στο δρόμο γίνεται αμέσως αντιληπτό ότι έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις μαλακές ρυθμίσεις των αναρτήσεων, για άνετο και ξεκούραστο ταξίδι. Σε ό,τι αφορά, τέλος, το κοστολόγιο, η βασική 2λιτρη έκδοση Trend ξεκινάει από τα 29.269 ευρώ, ενώ η πλουσιότερη Ghia με τον κινητήρα των 2,3 λίτρων κοστίζει 34.369 ευρώ και με εκείνον των 2,8 λίτρων, 38.499 ευρώ._Σ.Τ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ