top icon
Επικαιρότητα

H Abarth αναβαθμίζει μοντέλα της Alfa Romeo

Μετά την επιβεβαίωση ότι η Abarth προτίθεται να βάλει στην παραγωγή ένα νέο σπορ κουπέ μοντέλο, ο επικεφαλής του ιταλικού σκορπιού αποκάλυψε σε συνέντευξη του ότι η Abarth θα επιμεληθεί και της αναβάθμισης μοντέλων της Alfa Romeo.

Μετά την επιβεβαίωση ότι η Abarth προτίθεται να βάλει στην παραγωγή ένα νέο σπορ κουπέ μοντέλο, ο επικεφαλής του ιταλικού σκορπιού Antonino Labate αποκάλυψε σε συνέντευξη του ότι η Abarth θα επιμεληθεί και της αναβάθμισης μοντέλων της Alfa Romeo.
 
Αν μη τι άλλο, όλα τα παραπάνω καταδεικνύουν την ανοδική πορεία της μάρκας, αλλά και τις ευοίωνες εν γένει προοπτικές της Abarth, που ήρθε ξανά στη ζωή, χάρη στις αξιόλογες προσπάθειες των Ιταλών, το 2008. Έτσι, μετά την παραγωγή των Abarth Punto και Abarth 500, καθώς και των αναβαθμισμένων σήμερα εκδόσεων τους, η εταιρεία σκοπεύει να εξελίξει κιτ βελτιώσεων τα οποία θα αφορούν σε μοντέλα της Μιλανέζικης φίρμας. Δυστυχώς, παρά την παραπάνω διαβεβαίωση, ο Antonino Labate δεν αποκάλυψε ποια αναμένεται να είναι τα μοντέλα αυτά, ωστόσο δεν παρέλειψε να αποσαφηνίσει ότι ανάμεσά τους δεν περιλαμβάνεται η «μικρή» MiTo.  
 

Το βέβαιο πάντως είναι πως μέχρι την εμφάνιση του νέου της κουπέ, η Abarth θα εστιάσει την προσοχή της στο λανσάρισμα των εκδόσεων esseesse για τα Abarth Punto Evo και 500C, τα οποία και αναμένονται στην αγορά μέσα στο προσεχές φθινόπωρο. Στην περίπτωση του πρώτου, η ισχύς, από 165 ίππους, θα αγγίζει ή ενδεχομένως και να ξεπερνά οριακά τους 180 ίππους, ενώ σε αυτή του ανοιχτού «500», από 140 θα σκαρφαλώσει αισίως στους περί τους 160 ίππους. _Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ