top icon
Επικαιρότητα

Hyundai ix55

Η Hyundai επέλεξε το Παρίσι για να παρουσιάσει το νέο της 7θέσιο SUV, ix55 το οποίο βασίζεται στο Veracruz.

Η Hyundai επέλεξε το Παρίσι για να παρουσιάσει το νέο της 7θέσιο ix55 το οποίο βασίζεται στο Veracruz που πωλείται στη Βόρεια Αμερική. Και παρόλο που τα δύο μοντέλα μοιάζουν πολύ, το ix55 έχει αρκετές αλλαγές προκειμένου να είναι ανταγωνιστικό στην ευρωπαϊκή αγορά.
 
Η πιο προφανής αλλαγή έχει να κάνει με τον 3λιτρο V6 υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα CRDi ο οποίος αποδίδει 240 ίππους και 451 Nm ροπής. Το κιβώτιο είναι αυτόματο και για πρώτη φορά διαθέτει έξι σχέσεις. Αν και όπως τα περισσότερα SUV, έτσι και το ix55 είναι μάλλον διψασμένο – 9.4 λτ./100 χλμ. – εντούτοις οι επιδόσεις του είναι μετριοπαθείς, με 10.4 δλ. για τα 0-100 και 200 χλμ. τελικής ταχύτητας.
 
Το ix55 διαθέτει επίσης νέα ρύθμιση στην ανάρτηση για καλύτερο κράτημα, αλλά και βελτιωμένα υλικά στο εσωτερικό σύμφωνα με τις απαιτήσεις των ευρωπαίων καταναλωτών. Στο βασικό του εξοπλισμό περιλαμβάνονται τα δερμάτινα καθίσματα, ένα ηχοσύστημα της Infinity, ο κλιματισμός δύο ζωνών με ξεχωριστή ρύθμιση για τους πίσω επιβάτες και το cruise control.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ