top icon
Επικαιρότητα

O Jorge Lorenzo ξεκινά νέα καριέρα

O Ισπανός πρώην αναβάτης και πρωταθλητής του MotoGP, Jorge Lorenzo, θέλει να γίνει το νέο μεγάλο αστέρι της Ισπανικής τηλεόρασης.

Ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο MotoGP, Jorge Lorenzo αφού κατάφερε για ακόμη μία φορά να ξεφύγει από τις φορολογικές αρχές της χώρας του (διαβάστε περισσότερα εδώ) αποφάσισε να ξεκινήσει μια νέα καριέρα. Ο Ισπανός μαζί με άλλες 7 δημοφιλείς προσωπικότητες πρωταγωνιστεί στο εβδομαδιαίο ισπανικό τηλεπαιχνίδι “El Desafio”.

Jorge Lorenzo

Πρόκειται για ένα σόου ταλέντων στο οποίο 8 δημοφιλείς προσωπικότητες από διάφορους τομείς όπως ο πολιτισμός, ο αθλητισμός, η υποκριτική, το τραγούδι, και η μόδα αντιμετωπίζουν διάφορες δοκιμασίες. Οι διασημότητες έρχονται αντιμέτωπες μεταξύ τους σε μια μονομαχία ενώ υπάρχουν και οι περίπλοκες δοκιμασίες όπου οι συμμετέχοντες πρέπει να ανταπεξέλθουν στις εκάστοτε προκλήσεις που επιλέγει η παραγωγή.

Στο πρώτο επεισόδιο του “El Desafio”, o Jorge Lorenzo δείχνει στο κοινό τις χορευτικές του ικανότητες (όχι με μεγάλη επιτυχία θα λέγαμε) ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει μια χορογραφία η οποία αναπαραστά τη μάχη του 2010 στο Motegi μεταξύ του ίδιου και του Valentino Rossi.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/VIDEO: EL DESAFIO

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ