top icon
Κόσμος

Έρχονται 19 νέα EVs από τη Nissan

H Nissan επιταχύνει τις δράσεις της στον τομέα της ηλεκτρικής κινητικότητας ανακοινώνοντας το νέο επιχειρησιακό της πλάνο στον τομέα με χρονικό ορίζοντα το 2030.

Μέσω του Nissan Ambition 2030, του μακροπρόθεσμου οράματός της ιαπωνικής εταιρείας που ανακοινώθηκε το 2021, η Nissan στοχεύει να διευρύνει τις δυνατότητες κινητικότητας, παρέχοντας εμπειρίες που εμπνέουν εμπιστοσύνη και επιτρέπουν στενότερη σύνδεση μεταξύ των ανθρώπων και της ευρύτερης κοινωνίας.

Μέσω αυτών των προσπαθειών, η Nissan θα προωθήσει περαιτέρω τη διείσδυση των EVs και των μοντέλων με τεχνολογία e-POWER προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες μεμονωμένων αγορών, να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα της ανάπτυξης και της κατασκευής των ηλεκτροκίνητων μοντέλων παγκοσμίως και να επιταχύνει περαιτέρω τη στρατηγική ηλεκτροκίνησης για την επίτευξη του Nissan Ambition 2030.

Nissan

Nissan: Τέρμα γκάζι σττην παραγωγή εξηλεκτρισμένων μοντέλων

Στο πλαίσιο του Nissan Ambition 2030, η Nissan ανακοίνωσε το σχέδιό της για 23 ηλεκτροκίνητα οχήματα, συμπεριλαμβανομένων 15 EVs, έως το 2030. Ως απάντηση στις αλλαγές που έρχονται στις ανάγκες των πελατών και στο επιχειρηματικό περιβάλλον, η Nissan αναθεώρησε το σχέδιό της για περαιτέρω επιτάχυνση της ηλεκτροκίνησης.

Έτσι, η Nissan θα αυξήσει τον αριθμό των μοντέλων για να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών για συναρπαστικά και διαφορετικά εξηλεκτρισμένα οχήματα, παρουσιάζοντας 27 νέα ηλεκτροκίνητα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων 19 νέων EVs, έως το οικονομικό έτος 2030. Ως αποτέλεσμα, τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα για τις μάρκες Nissan και Infiniti έως το 2030 προβλέπεται να αυξηθούν σε περισσότερο από 55% παγκοσμίως σε σχέση με τις συνολικές πωλήσεις τους.

Nissan

Nissan: Περισσότερα ηλεκτροκίνητα οχήματα το 2026

Σύμφωνα με την πρόοδο της διείσδυσης των εξηλεκτρισμένων οχημάτων, η τελευταία πρόβλεψη της Nissan για το μείγμα πωλήσεων ηλεκτροκίνητων οχημάτων που πωλούνται σε μεγάλες αγορές, για το οικονομικό έτος 2026,  αναμένεται να διαμορφωθεί ως εξής :

  • Ευρώπη: 98%
  • Ιαπωνία: 58%
  • Κίνα: 35%
  • ΗΠΑ: 40%

Με βάση τα παραπάνω, το παγκόσμιο μείγμα πωλήσεων ηλεκτροκίνητων οχημάτων θα αυξηθεί από το προγραμματισμένο 40%, όταν ανακοινώθηκε το αρχικό πρόγραμμα, σε περισσότερο από 44% έως το οικονομικό έτος 2026. Για να αντιμετωπίσει τις αλλαγές της αγοράς στην Κίνα, η Nissan σχεδιάζει το 2024 να λανσάρει ένα EV ειδικά σχεδιασμένο για την Κινέζικη αγορά. Στην Ευρώπη, η Nissan θα συνεχίσει το ισχυρό της πλάνο στην ηλεκτροκίνηση και θα διερευνήσει επίσης μια ισχυρότερη συνεργασία με τη συμμαχία Renault-Nissan-Mitsubishi.

Nissan

Nissan: Πρόσθετη αξία για τον πελάτη

Η Nissan σκοπεύει να βελτιώσει περαιτέρω την εμπειρία των πελατών μέσω εξατομικευμένων υπηρεσιών. Έτσι, η ιαπωνική εταιρεία θα ενισχύσει τη στρατηγική της για το Connected Car Service προσφέροντας εμπλουτισμένο περιεχόμενο εντός του οχήματος και λειτουργίες κατ’ απαίτηση για την κάλυψη των διαφοροποιημένων αναγκών των πελατών. Η εταιρεία στοχεύει να το πετύχει αυτό μέσω των οχημάτων που καθορίζονται με λογισμικό και αποδεικνύεται ήδη από την ηλεκτρονική αρχιτεκτονική που είναι εγκατεστημένη επί του παρόντος στο ηλεκτρικό Nissan Ariya και θα είναι διαθέσιμη σε περισσότερα μοντέλα τα επόμενα χρόνια.

Nissan

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • ΄Nissan
  • Nissan
  • Nissan
  • Nissan
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ