Επικαιρότητα Κόσμος

Αλλαγή φρουράς στη διοίκηση της Audi Sport

Εφεξής επικεφαλής του σπορτίφ παρακλαδιού της γερμανικής εταιρείας θα είναι οι Oliver Hoffmann και Julius Seebach.

Ο νυν Διευθύνων Σύμβουλος της Audi Sport, Michael-Julius Renz, παραδίδει τη σκυτάλη ως επικεφαλής του σπορτίφ παρακλαδιού της γερμανικής εταιρείας στον Διευθυντή του Τεχνολογικού Τμήματος της Audi, Oliver Hoffmann, Ο 45χρονος, όντας μέλος της διοίκησης της εταιρείας από τον Ιούνιο του 2018, θα είναι επίσης υπεύθυνος για τις λειτουργίες και την περαιτέρω ανάπτυξη του εργοστασίου της Audi στο Neckarsulm.

Ο δε Julius Seebach θα είναι υπεύθυνος για τις εμπορικές δραστηριότητες της Audi Sport εντός του διοικητικού σχήματός της. Ο 35χρονος έχει ενταχθεί στους κόλπους της Audi το 2015, όντας από την εποχή εκείνη επικεφαλής του τμήματος στρατηγικής ανάπτυξης και ελέγχου των κινητήρων της γερμανικής εταιρείας. Ο Julius Seebach ήταν υπεύθυνος στο παρελθόν για τα μοντέλα RS4, RS5, RR6 και RS7 Sportback, ενώ πριν το 2015 είχε θητεύσει στους κόλπους της Porsche συμμετέχοντας στην εξέλιξη των κινητήρων της Panamera.

Όπως ανακοινώθηκε, ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Aud I Sport, Michael-Julius Renz (κάτω φωτογραφία), εγκαταλείπει την εταιρεία λόγω ηλικίας. Απόφοιτος του τμήματος διοίκησης επιχειρήσεων, ο 62χρονος μάνατζερ κατείχε διάφορες θέσεις ευθύνης στην Audi AG τα τελευταία 25 χρόνια. Μάλιστα, εκτός από CEO στην Audi Sport, ο Michael-Julius Renz  ήταν από τις αρχές του 2018 και Πρόεδρος του τμήματος πωλήσεων της Audi στην Κίνα._Χ.Α.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου