top icon
Επικαιρότητα

Βελτιώσεις για το Nissan GT-R

Ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο του ανανεωμένου στα σημεία Nissan GT-R «πιάστηκε» από το φωτογραφικό φακό στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Προς τα παρόν, ωστόσο, οι πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Το μόνο που ήδη γνωρίζουμε, βασιζόμενοι στις πρόσφατες δηλώσεις στο βρετανικό αυτοκινητικό Τύπο του υπευθύνου για το πρόγραμμα εξέλιξης του μοντέλου, Hiroshi Tamura, είναι πως το ανανεωμένο Nissan GT-R θα διαθέτει «βελτιωμένα οδικά χαρακτηριστικά, καλύτερη ποιότητα κύλισης και άνεση, καθώς και μειωμένα επίπεδα θορύβου».

Όπως είναι προφανές, οι ιθύνοντες της ιαπωνικής εταιρείας θα συνεχίσουν για αρκετό ακόμα χρονικά διάστημα να εστιάζουν την προσοχή τους στην υπάρχουσα γενιά του αειθαλούς κουπέ τους, καθώς θεωρούν πως, ακόμα και τώρα, υπάρχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης πριν την «ολική» αντικατάστασή του με ένα εντελώς νέο σε «σύλληψη» μοντέλο, για το οποίο όλοι πιθανολογούν πως θα διαθέτει ένα υβριδικό σύστημα κίνησης.

Προς το παρόν, λοιπόν, αναμένονται πολύ μικρές αλλαγές στον τομέα της αισθητικής και σίγουρα αναβαθμίσεις στη συνολική απόδοση της ανάρτησης. Άγνωστο παραμένει αν ο γνωστός υπερτροφοδοτούμενος V6 κινητήρας των 3,8 λίτρων θα διαθέτει αφανείς «προσθήκες» που θα ανεβάζουν την ισχύ του πάνω από τους 545 ίππους της «απλής» παραλλαγής του ή τους 600 που είδαμε στην έκδοση Nismo._X.A.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ