Επικαιρότητα Κόσμος

Εκδόσεις «Anniversary package 25 years of RS» από την Audi

Η γερμανική εταιρεία προσφέρει για τα TT RS Coupe, RS 4 Avant, RS 5 Coupe και Sportback, RS 6 Avant και RS 7 Sportback την επετειακή έκδοση «Anniversary package 25 years of RS».

Έχουν περάσει 25 χρόνια από την παρουσίαση του εμβληματικού πλέον RS 2 Avant, του μοντέλου που εγκαινίασε την οικογένεια RS της Audi, και σήμερα η εταιρεία των τεμνόμενων κύκλων έρχεται να τιμήσει τη σημαντική αυτή επέτειο παρουσιάζοντας για λογαριασμό κάθε ενός εκ των TT RS Coupe, RS 4 Avant, RS 5 Coupe και Sportback, RS 6 Avant και RS 7 Sportback  την έκδοση «Anniversary package 25 years of RS».

Επί της ουσίας, πρόκειται για ένα «πακέτο» που δίνει έμφαση στην εξατομίκευση καθώς και σε συγκεκριμένα στοιχεία του εξωτερικού σχεδιασμού των αυτοκινήτων – με πρώτο και κύριο το μπλε χρώμα των εξωτερικών επιφανειών, το οποίο παραπέμπει σε εκείνο που κοσμούσε εν έτει 1994 το RS 2 Avant. Κατόπιν επιθυμίας του ιδιοκτήτη, τα TT RS Coupe, RS 4 Avant, RS 5 Coupe και Sportback, RS 6 Avant και RS 7 Sportback προσφέρονται στην έκδοση «Anniversary package 25 years of RS» με τις εξωτερικές αποχρώσεις Mythos Black, Nardo Grey και Glacier White.

Anniversary package 25 years of RS

Από εκεί και πέρα, το κουστούμι περιλαμβάνει διακοσμητικά από ματ αλουμίνιο, φωτισμό στις πόρτες με το νούμερο «25» και gloss black «φιλέτα», τα οποία απαντώνται μεταξύ άλλων στο κάλυμμα των εξωτερικών καθρεπτών, στο λογότυπο «RS» και στους τεμνόμενους κύκλους που κοσμούν τις εξωτερικές επιφάνειες. Ανάλογο είναι το ύφος των διαφοροποιήσεων στην καμπίνα, με τα καθίσματα στα TT RS, RS 4 και RS 5 να καλύπτονται από δέρμα Nappa, ενώ εκείνα των RS 6 και RS 7 από δέρμα Valcona – σε όλες τις περιπτώσεις, η επιγραφή «25 years» κοσμεί το άνω τμήμα τους στο ύψος των ώμων.

Όπως ανακοινώθηκε, οι εκδόσεις «Anniversary package 25 years of RS» είναι διαθέσιμες σε πολλές αγορές της Ευρώπης – άγνωστο όμως σε ποιες. Στη Γερμανία, πάντως, το επιπλέον κόστος είναι 9.350€ για το TT RS Coupe, 10.900€ για τα RS 4 Avant, RS 5 Coupe και RS 5 Sportback και 14.500€ για τα RS 6 Avant και RS 7 Sportback._X.A.

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου