top icon
Κόσμος

Ελαστικά Goodyear για το νέο VW Passat Variant

Τα ελαστικά της Goodyear επιλέχτηκαν ως ελαστικά πρώτης τοποθέτησης για το νέο Volkswagen Passat Variant.

Η σειρά ελαστικών της Goodyear έχει επιλεγεί ως αρχικός εξοπλισμός από τη Volkswagen για το νέο Passat Variant. Τα θερινά ελαστικά, τα χειμερινά ελαστικά και τα ελαστικά 4 εποχών θα είναι διαθέσιμα σε όλες τις κατάλληλες διαστάσεις ελαστικών στο νέο μοντέλο.

Το νέο Passat θα κυκλοφορήσει ως ευέλικτο αυτοκίνητο estate, γνωστό ως Variant στις περισσότερες αγορές, το πρώτο τρίμηνο του 2024. Με περισσότερες από 34 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, το Passat αποτελεί το κορυφαίο σε πωλήσεις μοντέλο της Volkswagen όλων των εποχών μετά το Golf και μπροστά από το Beetle. Το όχημα θα διατεθεί με τρία νέα συστήματα κίνησης plug-in και mild hybrid, και πέντε εκδόσεις turbo με κινητήρες βενζίνης και ντίζελ. Η Goodyear διαθέτει μια εξαιρετική σειρά ελαστικών που θα εξοπλίσουν το Passat, συμπεριλαμβανομένων των φημισμένων μοντέλων Vector 4Seasons Gen-3, Efficient Grip Performance 2, Ultra Grip Performance 3 και Eagle F1 Asymmetric 6. Αυτή η γκάμα αναδεικνύει την καινοτόμο τεχνολογία η οποία θα συμπληρώσει τον ισχυρό αεροδυναμικό σχεδιασμό και το υψηλής απόδοσης σύστημα μετάδοσης κίνησης που υπόσχεται η Volkswagen με το νέο Passat Variant.

Από την γκάμα ελαστικών 4 εποχών της Goodyear, το Vector 4Seasons Gen-3 έχει αναγνωριστεί για την άριστη απόδοσή του σε συνθήκες υδρολίσθησης, ενώ προσφέρει επίσης οφέλη όπως βελτιωμένο φρενάρισμα (DryBraking) και χειρισμό σε στεγνό οδόστρωμα (DryHandling). Το Goodyear Efficient Grip Performance 2 και το Eagle F1 Asymmetric 6 είναι και τα δύο θερινά ελαστικά μεγάλης διάρκειας ζωής που προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις και φρενάρισμα τόσο σε βρεγμένο όσο και σε στεγνό οδόστρωμα. Το Ultra Grip Performance 3 της Goodyear είναι χειμερινό ελαστικό, σχεδιασμένο να παρέχει εξαιρετική πρόσφυση και χειρισμό στο χιόνι και τον πάγο, καθώς και σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Η Goodyear διαθέτει πλούσιο ιστορικό στενής συνεργασίας με κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων για τον σχεδιασμό ελαστικών προσαρμοσμένων σε συγκεκριμένα μοντέλα οχημάτων. Αυτή η δέσμευση για τον σχεδιασμό ελαστικών αρχικού εξοπλισμού εναρμονίζεται απόλυτα με το όραμα της Volkswagen για το Passat Variant, διασφαλίζοντας ότι οι ιδιοκτήτες του απολαμβάνουν υψηλά επίπεδα ποιότητας, επιδόσεων και άνεσης.

Ο Johannes Moll, Managing Director Consumer, στην Goodyear Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής σχολίασε: «Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε επιλεγεί ως ένας από τους παρόχους ελαστικών πρώτης τοποθέτησης για το ολοκαίνουργιο Volkswagen Passat Variant. Αυτή η σύμπραξη και επιλογή των ελαστικών της Goodyear στα οχήματά μας υπογραμμίζει την ακλόνητη εμπιστοσύνη της Volkswagen στην τεχνολογία ελαστικών της Goodyear. Ανυπομονούμε να συμβάλλουμε στην παροχή της εξαιρετικής οδηγικής εμπειρίας που το Passat Variant δεσμεύεται να προσφέρει στους απαιτητικούς πελάτες του».

VW Passat

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ