Επικαιρότητα Κόσμος

Επετειακές εκδόσεις από τη Mazda

Η Mazda ανακοίνωσε τη διάθεση της σειράς εκδόσεων 100th Anniversary Special Edition με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυσή της.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ιαπωνικής εταιρείας από τη Χιροσίμα, οι εκδόσεις 100th Anniversary Special Edition είναι ήδη διαθέσιμες προς παραγγελία στην Ιαπωνία, ενώ σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης η προσφορά τους αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο προσεχές φθινόπωρο – και μάλιστα σε όλα τα μοντέλα της γκάμας Mazda.

Mazda 100th Anniversary Special Edition

Όπως είναι αναμενόμενο, πρόκειται για εκδόσεις με ιδιαίτερα στιλιστικά στοιχεία – η εταιρεία δεν ανακοινώνει αλλαγές στα μηχανικά μέρη – πολλά από τα οποία παραπέμπουν στο πρώτο μοντέλο παραγωγής της εταιρείας: το R360 Coupe.

Διαβάστε επίσης: R360 Coupe – το ξεκίνημα της Mazda

Mazda 100th Anniversary Special Edition

Πιο συγκεκριμένα, όλες οι εκδόσεις κοσμούνται από λευκό εξωτερικό χρωματισμό Snow Flake White Pearl Mica, με χαρακτηριστική μπορντό διχρωμία – στην περίπτωση τουMX-5, η εν λόγω απόχρωση υιοθετείται στην αναδιπλούμενη μαλακή οροφή.

Από εκεί και πέρα, το λογότυπο “100th Anniversary Special Edition” κοσμεί ουκ ολίγα σημεία των εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών του αυτοκινήτου, όπως στα πατάκια, στα προσκέφαλα των καθισμάτων, στο κλειδί εισόδου, στο κέντρο των ζαντών αλουμινίου κ.α.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου