top icon
Κόσμος

Έρχεται η ισχυρότερη Porsche Cayenne με 700+ ίππους

Η επερχόμενη πανίσχυρη Porsche Cayenne θα είναι V8 Plug-in υβριδική, με απόδοση που θα ξεπερνάει τους 700 ίππους.

Η νέα Porsche Cayanne αναμένεται να είναι διαθέσιμη στην αγορά προς το τέλος του καλοκαιριού, με τις πρώτες παραδόσεις να έχουν προγραμματιστεί για το Νοέμβριο. Η κορυφαία έκδοση της Cayenne θα είναι μια V8 Plug-in Hybrid, η οποία θα αντικαταστήσει την Turbo GT, προκειμένου να εναρμονιστεί με τις νέες απαιτήσεις για εκπομπές ρύπων.

Όσον αφορά τις φωτογραφίες, αυτές δεν είναι του επερχόμενου μοντέλου, αλλά της Cayenne Coupe με το πακέτο GT. Αυτό που συνοδεύει την κορυφαία έκδοση Turbo GT.

Η νέα αυτή έκδοση δεν εστιάζει στην απόδοση, αλλά στις χαμηλές εκπομπές ρύπων, καθώς ήδη υπάρχει η Turbo GT, που προαναφέραμε, με 660 ίππους και επιδόσεις φωτιά, με 0-100 χλμ./ώρα σε 3,3 δευτερόλεπτα και μέγιστη ταχύτητα 305 χλμ./ώρα. Ωστόσο, αυτή λόγω ρύπων δεν πωλείται στην Ευρώπη.

Porsche Cayenne Coupe GT

Porsche Cayenne Coupe GT

Τη θέση της θα πάρει η Cayenne V8 Plug-in Hybrid, χωρίς όμως ακόμα να έχει ανακοινωθεί η ονομασία του μοντέλου. Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι θα είναι η πιο ισχυρή έκδοση, με απόδοση που θα ξεπερνάει τους 700 ίππους.

Ανάλογα η ροπή θα είναι θηριώδης του μεγάλου SUV της Porsche, καθώς θα ξεπερνάει τα 900 Nm. Όσον αφορά τον θερμικό κινητήρα θα αποδίδει περίπου 500 ίππους, ενώ ο ηλεκτρικός θα συμβάλει με επιπλέον 200 ίππους. Σχετικά με την επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου, θα πρέπει να περιμένουμε να τη δούμε στην έκθεση αυτοκινήτου του Μονάχου, το Σεπτέμβριο.

Porsche Cayenne Coupe GT

Porsche Cayenne Coupe GT

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ