top icon
Επικαιρότητα

Έτσι έσπασε το ρεκόρ στο Nurburgring η McLaren P1 LM (video)

Μ’ ένα αρκούντως χορταστικό βίντεο με μπόλικα in-car πλάνα, η McLaren μας αποκαλύπτει πως η P1 LM «τρέλανε» τα χρονόμετρα στα 20,8 χλμ. της διαδρομής του «μεγάλου» Nurburgring καταρρίπτοντας το ρεκόρ ταχύτερου γύρου στην κατηγορία των αυτοκινήτων παραγωγής.

Η σκουρόχρωμη McLaren P1 LM ταξίδεψε στα τέλη του περασμένου Μαΐου από τη Μ. Βρετανία στη γερμανική πίστα και από εκεί οδικώς ξανά πίσω στα πάτρια εδάφη έχοντας προηγουμένως καταρρίψει το ρεκόρ ταχύτερου γύρου στην κατηγορία των αυτοκινήτων παραγωγής. Πόσο… παραγωγής είναι όμως ένα αυτοκίνητο που έχει κατασκευάσει σε μόλις 5 αντίτυπα; Σίγουρα, τόσο όσο και το κινεζικής προέλευσης ηλεκτρικό Nio EP9, το οποίο μέχρι τα τέλη της άνοιξης κατείχε το σχετικό ρεκόρ!

Όπως θα δείτε και εσείς στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί, το βρετανικο θηρίο των 1.000 ίππων, το οποίο προετοίμασε ειδικά για την περίσταση η Lanzante Motorsport σε συνεργασία με τον πρώην νικητή στο Indy 500, Kenny Brack, κατάφερε να σταματήσει το χρονόμετρο στην πίστα του Nurburgring στα 6 λεπτά και 43,2 δλ., επίδοση βελτιωμένη κατά μόλις 2,7 δλ. σε σχέση με εκείνη του Nio EP9 των 1.360 ίππων._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ