top icon
Κόσμος

Φτιάξε δυο αγωνιστικές «μηχανές» της BMW με 676 κομμάτια Lego

Η BMW M Motorsport και η Lego γιορτάζουν το πάθος για τους αγώνες με δύο νέα σετ μοντέλων, την BMW M Hybrid V8 και BMW M4 GT3 που είναι διαθέσιμες σε σετ των 676 τεμαχίων.

Η BMW M Motorsport σε συνεργασία με τη Lego δημιούργησαν ένα νέα σετ μοντέλων της σειράς Speed Champions. Με 676 κομμάτια συνολικά, αυτό το σετ προσφέρει λεπτομερή απεικόνιση των δύο μοντέλων δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους των παιχνιδιών συναρμολόγησης να δημιουργήσουν όχι ένα αλλά δύο τρέχοντα αγωνιστικά αυτοκίνητα της BMW M Motorsport.

Lego

Πρόκειται για την BMW M Hybrid V8 και την BMW M4 GT3. Τα δύο αυτά αγωνιστικά αυτοκίνητα αποτελούν την αιχμή του δόρατος της BMW M Motorsport σε αγώνες όπως οι 24 ώρες του Le Mans που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 15 και 16 Ιουνίου 2024.

Lego

Αυτές οι μινιατούρες διακρίνονται για την προσοχή στη λεπτομέρεια που διαθέτουν, καθώς είναι πιστά αντίγραφα των αυθεντικών αυτοκινήτων.Τα αυθεντικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τα χαρακτηριστικά χρώματα της BMW M Motorsport, τους προτεταμένους διαχύτες αέρα, τις οπτικά εντυπωσιακές απολήξεις της εξάτμισης και τα εντυπωσιακά σπόιλερ, καθώς και ένα εσωτερικό φιλοτεχνημένο με περισσή προσοχή στη λεπτομέρεια.

Lego

Επιπλέον, οι οροφές των δύο μινιατούρων μπορούν να αφαιρεθούν για να μπορέσουν οι φιγούρες των οδηγών, που περιλαμβάνονται στο σετ, να τοποθετηθούν στα αντίστοιχα cockpit. Το σκηνικό επομένως είναι έτοιμο για συναρπαστικούς αγώνες τροχό με τροχό στα παιδικά δωμάτια σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης.

Lego

Το σετ BMW M Hybrid V8 και BMW M4 GT3 είναι ήδη διαθέσιμο στην αγορά με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης 49,99 ευρώ και μπορείτε να το παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα της BMW στη διεύθυνση lifestyle.bmw.com και την Lego.

Lego

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ