Επικαιρότητα Κόσμος

H Ferrari καλωσόρισε 600.000 επισκέπτες στα μουσεία της το 2019

Τη χρονιά που πέρασε περισσότεροι από 600.000 ήταν εκείνοι που επισκέφθηκαν τα δύο μουσεία της Ferrari σε Modena και Maranello.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις του cavalino rampante, ο αριθμός των επισκεπτών στα δύο… φαντασμαγορικά μουσεία που διατηρεί σε Modena και Maranello ήταν αυξημένος κατά 12% σε σχέση με τον αντίστοιχο του 2018.

Ferrari

Η επιτυχία του ενιαίου εισιτηρίου για πρόσβαση στα δύο μουσεία - οι πωλήσεις του τελευταίου αυξήθηκαν περισσότερο από 50% το 2019 σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος - καταδεικνύουν την υψηλή ανταπόκριση του κοινού στην ολοένα και πιο εξειδικευμένη μ0ρφή των δύο αυτών δομών. Πράγματι, το μουσείο της Modena, το οποίο επισκέφθηκαν πέρσι 200.000 άνθρωποι, έρχεται να αποτίσει φόρο τιμής στον ιδρυτή της εταιρείας, Enzo Ferrari, εκθέτοντας στις φιλόξενους χώρους του πολλά από τα εμβληματικά GT μοντέλα της μάρκας.

Ferrari

Την ίδια στιγμή, στο μουσείο στο Maranello (400.000 επισκέπτες το 2019) προσφέρει στο κοινό μια μοναδική εμπειρία που επιτρέπει σε όλους να ανακαλύψουν τόσο την ιστορία του Scuderia Ferrari στην F1, όσο και μερικά από τα πλέον εμβληματικά αγωνιστικά  και μη αυτοκίνητα που έχουν γράψει με χρυσά γράμματα τη δική τους ιστορία στον κόσμο των τεσσάρων τροχών.

Ferrari

Για το 2020 η πρώτη νέα έκθεση του μουσείου στο Maranello θα είναι η «Ferrari at 24 Heures du Mans», η οποία ανοίγει τις πύλες της στις 15 Ιανουαρίου γιορτάζοντας τα 70 χρόνια κικών της Ferrari στον πιο διάσημο αγώνα αντοχής του πλανήτη. Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες του μουσείου θα μπορούν να επισκεφθούν τους χώρους των εκθέσεων «90 Anni» και «Hypercars», οι οποίες είναι αφιερωμένες στην ιστορία της Scuderia Ferrari καθώς και σε ειδική μοντέλα περιορισμένης παραγωγής της εταιρείας, αντίστοιχα.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου