Επικαιρότητα Κόσμος

Η Alfa Romeo Giulia θα φοράει Goodyear

Η Goodyear ανακοινώνει πως το νέο Eagle F1 Asymmetric 3 και το EfficientGrip Performance θα αποτελέσουν τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης της Alfa Romeo Giulia.

Το νέο, Ultra High Performance θερινό ελαστικό, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3, σχεδιασμένο ιδανικά για τις ανάγκες των σεντάν και σπορ αυτοκινήτων, θα τοποθετηθεί με μια συνολική τοποθέτηση (225/45 R18 91 Y) ή με μία μεικτή τοποθέτηση (225/45 R18 91 Y στα μπροστινά ελαστικά και 255/40 R18 95Y στα πίσω) ανάλογα με τις ανάγκες της αγοράς.

Και οι δύο τοποθετήσεις θα φέρουν την τεχνολογία RunOnFlat της Goodyear, που ενσωματώνει ενισχυμένα τοιχώματα στο ελαστικό, που μπορούν να στηρίξουν το όχημα με αυτονομία 80 χλμ σε περίπτωση τρυπήματος ή συνολικής απώλειας αέρα στο ελαστικό.

Τα EfficientGrip Performance, η σειρά ελαστικών της Goodyear με στόχο την καλύτερη απόδοση καυσίμου, θα τοποθετηθεί με τις προδιαγραφές 205/60 R16 92W. Λόγω των χαρακτηριστικών χαμηλής αντίστασης κύλισης, το παραπάνω ελαστικό θα τοποθετηθεί στην AE (Advanced Efficiency) έκδοση της Giulia, με στόχο την μείωση εκπομπής CO2. Τα ελαστικά θα φέρουν τη σήμανση AR, επιβεβαιώνοντας πως είναι εγκεκριμένα από την Alfa Romeo ως ελαστικά πρώτης τοποθέτησης των οχημάτων της.

 

Δείτε τιμές και τεχνικά χαρακτηριστικά: Giulia

Ποιό από τα παρακάτω μοντέλα-νικητές του Car Of The Year θα ψηφίζατε ως το καλύτερο αυτοκίνητο της περιόδου 2010-2020;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου