Επικαιρότητα Κόσμος

Η Infiniti θα αποκαλύψει το Qs Inspiration στο Σαλόνι της Σαγκάης

Το Qs Inspiration επιβεβαιώνει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Infiniti για τα μελλοντικά ηλεκτροκίνητα οχήματά της.

Η Infiniti θα αποκαλύψει στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης ένα νέο πρωτότυπο σπορ σεντάν βασισμένο σε μια ολοκαίνουργια ευέλικτη αρχιτεκτονική πλαισίου, που αναπτύχθηκε ειδικά για ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα. Το πρωτότυπο προσφέρει μια εκδοχή για το στυλ ενός σπορ σεντάν, στην νέα εποχής της ηλεκτροκίνησης, αλλά και μια προεπισκόπηση για τα επόμενα μοντέλα παραγωγής της Infiniti.

Βασισμένο στο DNA της Infiniti, το Qs Inspiration επιβεβαιώνει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της φίρμας για τα μελλοντικά ηλεκτροκίνητα οχήματά της, εμπνευσμένο από την τέχνη και την σύγχρονη αρχιτεκτονική της Ιαπωνίας. Στο εσωτερικό, η μινιμαλιστική καμπίνα συνδυάζει την εντυπωσιακή τεχνική και διαθέτει δύο ξεχωριστές ζώνες: ένα οδηγοκεντρικό cockpit και ένα ευχάριστο εσωτερικό για τους επιβάτες, που αξιοποιεί στο έπακρο τις γενναιόδωρες εσωτερικές διαστάσεις.

Η Infiniti αποκάλυψε το 1989 το τεχνολογικά προηγμένο sedan Q45 με κινητήρα και σχεδίαση που προσέφεραν τότε, μια μοναδική εμπειρία σε οδηγό και επιβάτες. Τριάντα χρόνια μετά, η Infiniti συνεχίζει την παράδοση με  ένα ακόμη πρωτοποριακό sedan.

"Η ηλεκτροκίνηση δημιουργεί μια σειρά νέων δυνατοτήτων για τα sedan,  με νέους κινητήρες και αρχιτεκτονικές  πλαισίου, που μας αφήνουν να φανταστούμε πώς αυτός ο τύπος αυτοκινήτου θα μπορούσε να αναζωογονηθεί και να προσαρμοστεί, ώστε να ταιριάζει στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και τις προτιμήσεις  των οδηγών", δήλωσε ο Christian Meunier, πρόεδρος της Infiniti.

 

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου