top icon
Επικαιρότητα

Η Lynk & Co κάνει απόβαση στην Ευρώπη προσφέροντας πρόγραμμα συνδρομής

Η κινεζική Lynk & Co, που υπάγεται στον όμιλο Geely και χρησιμοποιεί λύσεις και τεχνολογίες από την ομόσταβλη Volvo, λανσάρει στη γηραιά ήπειρο ένα πρόγραμμα συνδρομής για τη χρήση του νέου SUV της που ανέρχεται μηνιαίως στα 500€.

Με το σλόγκαν «Get as much car as you want», η κινεζική Lynk & Co ετοιμάζεται για την εμπορική της απόβαση στην Ευρώπη με άρμα το «01» (ένα μεσαίο SUV πολυτελείας που βασίζεται στο Volvo XC40), το οποίο συνοδεύεται από ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα συνδρομής που απευθύνεται σε ιδιώτες.

Σύμφωνα με αυτό, ο χρήστης του Lynk & Co 01 μπορεί να εγγραφεί στο εν λόγω πρόγραμμα –και να ανανεώνει την εγγραφή του ανά 30 ημέρες- καταβάλλοντας ως αντίτιμο για τη χρήση του οχήματος το ποσό των 500€ ανά μήνα. Τα μέλη της υπηρεσίας μπορούν να μειώσουν το μηνιαίο κόστος στην περίπτωση που θα μοιράζονται τα αυτοκίνητά τους με άλλους, αλλά και να ακυρώνουν τη συνδρομή τους με ειδοποίηση μόλις ενός μηνός. Η ασφάλιση, η προγραμματισμένη συντήρηση και η πρόσβαση σε μια πλατφόρμα κοινής χρήσης αυτοκινήτων (car-sharing) περιλαμβάνονται στην τιμή της συνδρομής.

Lynk & Co 01

Εναλλακτικά, εάν κάποιος δεν χρειάζεται άμεσα το δικό του αυτοκίνητο, τότε μπορεί να εγγραφεί δωρεάν στην υπηρεσία αξιοποιώντας την μόνο στην περίπτωση που θα δανειστεί ένα όχημα από κάποιον άλλο χρήστη. Η κινεζική εταιρεία προσφέρει επίσης τη δυνατότητα αγοράς του οχήματος – online αλλά και μέσω φυσικών καταστημάτων της εταιρείας που θα αρχίσουν να… ξεπηδούν στην Ευρώπη τους προσεχείς μήνες.

Το νέο Lynk & Co 01 θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, αμφότερες με εξηλεκτρισμένα χαρακτηριστικά. Η πρώτη θα είναι υβριδική και θα αποδίδει 197 ίππους και η δεύτερη plug-in υβριδική με μέγιστη ισχύ 260 ίππους, έχοντας ως σημείο αναφοράς τον 3κύλινδρο 1.500άρη κινητήρα βενζίνης της Volvo. Με την παραγωγή του μοντέλου να πραγματοποιείται στη Γάνδη του Βελγίου, οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε αυτοκίνητα με το ίδιο επίπεδο εξοπλισμού – η μοναδική δυνατότητα που παρέχεται είναι η επιλογή του χρώματος των εξωτερικών επιφανειών ανάμεσα στο μαύρο και το μπλε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ