Η Opel υπέγραψε συνεργασία με την «AN Boukather Holding», που θα γίνει αποκλειστικός εταίρος πωλήσεων της γερμανικής εταιρείας για την αγορά του Λιβάνου.

Η A.N. Boukather Holding θα είναι υπεύθυνη για την εισαγωγή, πώληση και τεχνητή υποστήριξη οχημάτων Opel στο Λίβανο από τον Μάρτιο του 2018. Μια αποκλειστική έκθεση με μοντέλα Opel θα ανοίξει τον Ιούλιο του 2018 στη Βηρυτό, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες μονάδες σε όλη τη χώρα. «Ο Λίβανος είναι μία μοντέρνα αγορά της Μέσης Ανατολής με σημαντικές προοπτικές για την Opel. Η οικογένεια Astra καθώς και τα Crossland X και Grandland X της ταιριάζουν άριστα. Η επιτυχία σε αυτή την αγορά είναι σημαντική για την περαιτέρω επέκτασή μας στη Μέση Ανατολή και την Αφρική» δήλωσε ο κ. Bill Mott, Director International Operations, Opel Automobile GmbH.

Η σημαντική αύξηση πωλήσεων σε περιοχές εκτός Ευρώπης είναι από τους βασικούς πυλώνες του σχεδίου της εταιρίας PACE!, που θα προετοιμάσει την επάνοδό της στη βιώσιμη κερδοφορία. Η Opel στοχεύει να διπλασιάσει τις πωλήσεις της στις αγορές του εξωτερικού μέχρι το 2020. Στόχος είναι η δημιουργία του 10% του όγκου πωλήσεων Opel εκτός Ευρώπης μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 2020. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, η μάρκα θα ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της σε 15 αγορές σε Ασία, Αφρική και Ν. Αμερική όπου ήδη δραστηριοποιείται σήμερα, ενώ θα κάνει την είσοδό της σε πάνω από 20 νέες εξαγωγικές αγορές μέχρι το 2022. Η ανακοίνωση ενός εισαγωγέα για το Λίβανο είναι το επόμενο βήμα στη διαδικασία υλοποίησης του στρατηγικού σχεδίου. Τους τελευταίους μήνες, ο Γερμανός κατασκευαστής έχει ήδη ανακοινώσει την απόφαση να συναρμολογεί οχήματα Opel για την Αφρικανική αγορά στη Ναμίμπια και έχει κατονομάσει νέους εμπορικούς εταίρους σε Ν. Αφρική, Μαρόκο και Τυνησία.

 

Στην εποχή της αυτόνομης οδήγησης, θα επιλέγατε ένα αυτοκίνητο που θα θυσίαζε τους επιβάτες του για το γενικότερο καλό;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά