top icon
Κόσμος

Jeep – η εταιρεία με την καλύτερη γκάμα SUV στις ΗΠA

Επιβεβαιώνοντας ότι το όνομά της είναι συνώνυμο με τα SUV, η Jeep κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο της καλύτερης γκάμας SUV στις ΗΠΑ.

Επιβεβαιώνοντας ότι το όνομά της είναι συνώνυμο με τα SUV, η Jeep κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο της καλύτερης γκάμας SUV (Best SUV Lineup) στις ΗΠΑ στο θεσμό Newsweek Autos Awards. Παράλληλα με την κορυφαία διάκριση για το σύνολο της γκάμας της, τα νέα μοντέλα που παρουσιάστηκαν το 2022, Grand Cherokee, Wagoneer και Grand Wagoneer, επικράτησαν του ανταγωνισμού στις κατηγορίες τους. Ξεχωριστή μνεία γίνεται και στις δυνατότητες 4×4 των μοντέλων της Jeep, οι οποίες εκτός από την κίνηση στα πλέον δύσβατα εδάφη, προσδίδουν και κορυφαίες ικανότητες έλξης.

Jeep 4xe

To Newsweek αποτελεί έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους τίτλους στις ΗΠΑ, αλλά και παγκοσμίως, με ιστορία που ξεπερνά τα 80 χρόνια. Οι έντυπες και ηλεκτρονικές εκδόσεις του Newsweek είναι εξαιρετικά δημοφιλείς στην αμερικανική ήπειρο, την Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk, 4xe

Η νέα βράβευση της Jeep έρχεται σε μια στιγμή όπου η εταιρεία με επεκτείνει την παρουσία της σε παγκόσμιο επίπεδο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εξηλεκτρισμένη κίνηση. Στην Ευρώπη, ήδη η γκάμα των επιβατικών μοντέλων της μάρκας αποτελείται από 100% εξηλεκτρισμένα μοντέλα, χάρη στο νέο υβριδικό σύστημα e-Hybrid (Renegade και Compass), το Plug-in Hybrid σύστημα 4xe (Renegade, Compass και Wrangler), αλλά και το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην ιστορία της εταιρείας, το Jeep Avenger που αποκαλύφθηκε πρόσφατα.

Στο πλαίσιο και του στρατηγικού πλάνου της Stellantis, Dare Forward 2030, έως το 2030 το σύνολο των πωλήσεων της Jeep στην Ευρώπη αναμένεται να αποτελείται από εξηλεκτρισμένα αυτοκίνητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ