Επικαιρότητα Κόσμος

Και το νέο Audi Q5 φιγουράρει στο Παρίσι

Η Audi επιβεβαίωσε και επίσημα την παρουσία του νέου Q5 στο Παρίσι.

Με ένα πολύ σύντομο σε διάρκεια βίντεο, το οποίο απλώς μας προδιαθέτει αναφορικά με μερικές μόνο από τις τεχνολογίες συνδεσιμότητας του μοντέλου, οι Γερμανοί έρχονται να «σφραγίσουν» και τυπικά την παρουσία του νέου τους SUV στην πόλη του φωτός. Σχεδιαστικά, κατά την προσφιλή τους τακτική, οι στιλίστες της εταιρείας φαίνεται να ακολουθούν την οδό της εξέλιξης παρά εκείνη της ρήξης με το παρελθόν, υιοθετώντας εν προκειμένω ουκολίγα στοιχεία από το μεγαλύτερο Q7. Και φυσικά από το οικογενειακό Α4.

Κάτω από τις νέες γραμμές του αυτοκινήτου, οι μηχανικοί της Audi «κρύβουν» επιμελώς την ευέλικτη πλατφόρμα MLB, η οποία προσφέρει μια σημαντική εξοικονόμηση σε ότι αφορά στο βάρος. Αλλά και σημαντικά οφέλη στην ασφάλεια και την ακαμψία.  

Η γκάμα των κινητήρων δεν έχει ακόμα διαρρεύσει. Ωστόσο, οι γνώριμοι κινητήρες της οικογένειας Audi -4κύλινδροι εν σειρά, αλλά και V6- αναμένεται να επιστρατευθούν και για τις ανάγκες του νέου Q5. Κάτι ασφαλώς που ισχύει τόσο για τα κιβώτια ταχυτήτων –χειροκίνητα και αυτόματα- όσο και για το ανανεωμένο σύστημα τετρακίνησης, Quattro.

Περισσότερα, στις 29 Σεπτεμβρίου._X.A.

Δείτε τιμές και τεχνικά χαρακτηριστικά: Q5

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου