Επικαιρότητα Κόσμος

Μία ακόμα «γεύση» από το νέο Infiniti Qs Inspiration

Η Infiniti έδωσε στη δημοσιότητα νέο οπτικό υλικό του Qs Inspiration, του πρωτότυπου σπορ σεντάν που εκφράζει τη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης για την ιαπωνική εταιρεία.

Ενόψει του παγκόσμιου ντεμπούτου του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης την επόμενη εβδομάδα,  το Qs Inspiration προσφέρει μια νέα προοπτική για το σχεδιασμό και το «στήσιμο» ενός σπορ σεντάν, με υψηλότερη θέση οδήγησης και ένα πανίσχυρο ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο, με μετάδοση της ισχύος και στους τέσσερις τροχούς (e-AWD).

Βασισμένο στο DNA της Infiniti, το Qs Inspiration επιβεβαιώνει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της φίρμας για τα μελλοντικά ηλεκτροκίνητα οχήματά της, εμπνευσμένο από την τέχνη και την σύγχρονη αρχιτεκτονική της Ιαπωνίας. Στο εσωτερικό, η μινιμαλιστική καμπίνα συνδυάζει την εντυπωσιακή τεχνική και διαθέτει δύο ξεχωριστές ζώνες: ένα  οδηγοκεντρικό κόκπιτ και ένα ευχάριστο εσωτερικό για τους  επιβάτες,  που αξιοποιεί στο έπακρο τις γενναιόδωρες εσωτερικές διαστάσεις.

Η Infiniti αποκάλυψε το 1989 το τεχνολογικά προηγμένο σεντάν Q45, με κινητήρα και σχεδίαση που προσέφεραν τότε μια μοναδική εμπειρία σε οδηγό και επιβάτες. Τριάντα χρόνια μετά, η Infiniti συνεχίζει την παράδοση με ένα ακόμη πρωτοποριακό sedan.

«Εδώ και 30 χρόνια, η Infiniti έχει χτίσει τη φήμη της πάνω στην εισαγωγή νέων τεχνολογιών, προσφέροντας στους οδηγούς ενθουσιασμό και εμπιστοσύνη», δήλωσε ο Christian Meunier, πρόεδρος της Infiniti.

«Η εποχή της ηλεκτροκίνησης μας δίνει την ευκαιρία να ανανεώσουμε τα διαπιστευτήριά μας ως ένα καινοτόμο brand, έτοιμοι να κινηθούμε γρήγορα και αποφασιστικά σε αυτόν τον αναπτυσσόμενο και συναρπαστικό χώρο της αγοράς».

Το Infiniti Qs Inspiration θα αποκαλυφθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης, στις 16 Απριλίου.

Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου