top icon
Επικαιρότητα

Νέα γενιά Ford Transit και με υβριδικές μονάδες κίνησης

Η Ford θα αποκαλύψει σε λίγες μέρες από σήμερα στο Αννόβερο τη νέα γενιά Transit που πλέον έχει ως σημείο αναφοράς και τις αφιχθείσες μέσα στο 2019 υβριδικές εκδόσεις.

Την έκθεση επαγγελματικών αυτοκινήτων του Αννόβερο επέλεξε η Ford προκειμένου να παρουσιάσει το τεχνολογικά πιο προηγμένο νέο Transit. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν δοθεί στη δημοσιότητας, το 2τονο επαγγελματικό μοντέλο της αμερικάνικης φίρμας πληροφορούμαστε πως διαθέτει πιο οικολογικούς κινητήρες, αυξημένο ωφέλιμο φορτίο, αρκετές τεχνολογίες συνδεσιμότητας καθώς και μία πλειάδα «καλουδιών» που σχετίζονται άμεσα με συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνδυασμό με τους αναβαθμισμένους 2λιτρους EcoBlue κινητήρες ντίζελ, το νέο Transit θα διατίθεται μ’ ένα mild hybrid σύστημα των 48V στις εκδόσεις με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων που έρχεται να ενισχύσει έτι περεταίρω τους δείκτες οικονομίας καυσίμου του μοντέλου. Το δε Transit Custom θα προσφέρεται με υβριδικό σύστημα κίνησης που εξασφαλίζει ηλεκτρική αυτονομία της τάξης των 50 χλμ. Η καρδιά του συστήματος θα είναι μία υδρόψυκτη μπαταρία ιόντων λιθίου σε συνδυασμό με τον πολυβραβευμένο 1.000άρη EcoBoost βενζινικινητήρα της Ford σε ρόλο range extender. Η μέγιστη αυτονομία του Transit Custon PHEV υπολογίζεται σε πάνω από 480 χλμ.

Τέλος, την πρεμιέρα στο νέο Transit στο Αννόβερο θα κάνει το σύστημα Ford Telematics, το θα προσφέρει στους φορείς εκμετάλλευσης στόλου επαγγελματικών οχημάτων μία διαδικτυακή εφαρμογή για την ιδανική αξιοποίηση του οχήματος, τη μεγιστοποίηση της διαθεσιμότητας οχημάτων, τη βελτιστοποίηση του κόστους λειτουργίας και την καλύτερη διαχείριση των οδηγών._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ