top icon
Κόσμος

Νέο Lancia Ypsilon: Με θερμικό ή ηλεκτρικό κινητήρα, τρία επίπεδα εξοπλισμού και τιμές από…

Ξεκινά η διάθεση του νέου Lancia Ypsilon σε τρία επίπεδα εξοπλισμού, σε συνδυασμό με ένα θερμικό και έναν ηλεκτρικό κινητήρα.

Η γκάμα του νέου Lancia Ypsilon -του μοντέλου που συνιστά το εναρκτήριο λάκτισμα για την ιταλική μάρκα μέλους του ομίλου Stellantis στην ηλεκτροκίνητη εποχή- αποτελείται από τρεις εκδόσεις.

Η Lancia Ypsilon αντιπροσωπεύει την εισαγωγική έκδοση στη γκάμα του μοντέλου. Εδώ, οι πράσινοι τόνοι στο εσωτερικό των θυρών και το εμπρός πάνελ, που είναι επενδεδυμένοι από ανακυκλωμένο υλικό, και οι ραφές αντίθεσης στα καθίσματα διανθίζονται από βουρτσισμένες λεπτομέρειες σε μπρονζέ απόχρωση. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, αισθητήρες στάθμευσης, υποβοήθηση οδηγού με Προειδοποίηση Εμπρόσθιας Σύγκρουσης, LDW και ασύρματο Android Auto/Apple CarPlay.

Lancia Ypsilon

Η δεύτερη επιλογή είναι η έκδοση Lancia Ypsilon LX, η οποία διατίθεται με ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών σε σχήμα diamond-cut και γυαλιστερές μαύρες λεπτομέρειες στις υπόλοιπες εξωτερικές επιφάνειες, ενώ στο εσωτερικό τα βελούδινα καθίσματα με ύφανση σε στιλ κρυστάλλου τονίζεται από την επένδυση των πλαισίων της πόρτας και του ταμπλό MARM \ MORE, ένα καινοτόμο υλικό που αποτελείται από έως και 50% υπολείμματα μαρμαρόσκονης, ανακυκλωμένο ύφασμα, φτιαγμένο με φυσικά χρώματα, απαλό στην αφή και αδιάβροχο, το οποίο κατασκευάζουν οι εταιρείες Limonta και FILI PARI. Επιπλέον, διατίθεται ασύρματη φόρτιση, κάμερες και αισθητήρες εμπρός και πίσω, Adaptive Cruise Control και δυνατότητα επιλογής driving mode.

Lancia Ypsilon

Τέλος, η κορυφαία έκδοση είναι η Lancia Ypsilon Edizione Cassina. Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με το σύστημα infotainment S.A.L.A., ενώ διαθέτει στάνταρ αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2. Όπως και δύο κάμερες 180° εμπρός και πίσω, οι οποίες υποστηρίζονται από οθόνες 10,25 ιντσών στο εσωτερικό. Σε ότι αφορά τα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού, το «παρών» δίνουν μεταξύ άλλων τα Autonomous Emergency Braking (AEB) και Adaptive Cruise Control (ACC).

Lancia Ypsilon

Προς το παρόν, οι μόνες τιμές που έχει ανακοινώσει η Lancia αφορούν την ιταλική αγορά. Εκεί, η βασική έκδοση με τον 3κύλινδρο κινητήρα βενζίνης των 100 ίππων με το υβριδικό σύστημα των 48V και το αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων διπλού συμπλέκτη κοστίζει 24.900 ευρώ. Η Stellantis Finance προσφέρει στην εγχώρια αγορά ένα πρόγραμμα μίσθωσης για την αγορά του νέου Ypsilon με τον συγκεκριμένο κινητήρα, το οποίο προβλέπει προκαταβολή 6.710 ευρώ, μηνιαίο μίσθωμα 150 ευρώ για 36 μήνες και απόκτηση του αυτοκινήτου ύστερα από 3 χρόνια καταβάλλοντας το πόσό των 15.395 ευρώ.

Lancia Ypsilon

Για την ηλεκτρική έκδοση, η οποία κινείται από έναν ηλεκτροκινητήρα με μέγιστη ισχύ 156 ίππων σε συνδυασμό με μια μπαταρία ιόντων λιθίου 51 kWh, η τιμή εκκίνησης είναι τα 34.900 ευρώ. Αυτή μπορεί να διαμορφωθεί έως και 29.900 ευρώ με τα κρατικά κίνητρα και την απόσυρση ενός αυτοκινήτου προδιαγραφών Euro 4 ή έως 31.900€ μόνο με τα κρατικά κίνητρα. Και εδώ η Stellantis Finance προσφέρει ένα πρόγραμμα leasing, που με τη σειρά του προβλέπει προκαταβολή 9.619 ευρώ, μηνιαίο μίσθωμα 150 ευρώ για 36 μήνες και απόκτηση του αυτοκινήτου ύστερα από 3 χρόνια καταβάλλοντας το ποσό 18.479 ευρώ.

Lancia Ypsilon

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Lancia Ypsilon
  • Lancia Ypsilon
  • Lancia Ypsilon
  • Lancia Ypsilon
  • Lancia Ypsilon
  • Lancia Ypsilon
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ