top icon
Επικαιρότητα

Νέο Τata Harrier, όπως λέμε Land Rover Evoque

Η ινδική εταιρεία θα αξιοποιήσει τη δύναμη που της παρέχει η σχέση της με την Land Rover παρουσιάζοντας σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα νέο SUV. Το Tata Harrier.

Η ινδική Tata έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα ένα teaser βίντεο, σε συνδυασμό με τρεις «σκοτεινές» φωτογραφίες, του επερχόμενου μέσα στο 2019 νέου SUV της, το οποίο θα διατίθεται στην εγχώρια αγορά αυτοκινήτου, καθώς και σε εκείνες της Αφρικής και της Μ. Ανατολής. Πρόκειται για το Harrier, ένα Sport Utility Vehicle το οποίο θα επιχειρήσει να… αποτινάξει από τους ώμους της Tata τον δικαιολογημένο μέχρι σήμερα τίτλο του «φθηνού κατασκευαστή» υιοθετώντας πολλά στοιχεία και επιμέρους μέρη που βρίσκουν εφαρμογή σήμερα στα μοντέλα της Land Rover, που ως γνωστόν αποτελεί μέλος του Tata Group από τον Ιούνιο του 2008.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το νέο Tata Harrier θα υιοθετεί πολλά από τα σχεδιαστικά στοιχεία που είδαμε στο πρωτότυπο H5X της ινδικής εταιρείας που αποκαλύφθηκε στην Έκθεση της Γενεύης. Δομικά, θα βασίζεται στην πλατφόρμα Omega, η οποία αποτελεί εν πολλοίς μία τροποποιημένη εκδοχή του πατώματος D8 που υιοθετούν τα Land Rover Evoque, το 7θέσιο Discovery Sport καθώς και η Jaguar E-Pace. Κάτω από το καπό του στην Ινδία αναμένεται να βρίσκεται ένας 2λιτρος τουρμποντίζελ της FCA της γενιάς Multijet, ο οποίος θα μεταφέρει την κίνηση εμπρός ή και στους τέσσερις τροχούς._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ