top icon
Κόσμος

Nissan – Με τέσσερα πρωτότυπα στο Πεκίνο

Η Nissan παρουσιάζει τέσσερα πρωτότυπα αυτοκίνητα «νέας ενέργειας» (New Energy Vehicles–NEV) στο σαλόνι αυτοκινήτου «AutoChina 2024» στο Πεκίνο.

Παράλληλα, εκθέτει μια πλούσια γκάμα εξηλεκτρισμένων μοντέλων. Ακόμα, η Nissan ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει ένα επιπλέον αυτοκίνητο Νέας Ενέργειας (NEV) στην Κίνα, φέρνοντας το σύνολο στα πέντε νέα αυτοκίνητα NEV έως το οικονομικό έτος 2026. Τα πρωτότυπα NEV που αποκαλύφθηκαν, δύο EVs και δύο plug-in υβριδικά, είναι μια κοινή προσπάθεια με την Dong Feng με στόχο την καλύτερη αντιμετώπιση των μελλοντικών αναγκών κινητικότητας των πελατών στην Κίνα.

Nissan Epoch

Το Nissan Epoch Concept είναι ένα ηλεκτρικό σεντάν για οδηγούς σε αστικές και προαστιακές περιοχές, οι οποίοι επιθυμούν να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής τους με το design και τις τεχνολογίες. Το concept διαθέτει Internet διευρυμένο με τεχνητή νοημοσύνη και ο εικονικός προσωπικός βοηθός του κάνει τη ζωή ευκολότερη και πιο άνετη μέσω επικοινωνίας που αναγνωρίζει τα συναισθήματα.

Nissan Epic

Το Nissan Epic Concept είναι ένα ηλεκτρικό SUV ιδανικό για περιπετειώδη ζευγάρια που εξερευνούν τα Σαββατοκύριακα, με αυτόνομη οδήγηση τόσο στην πόλη, όσο και στους αυτοκινητόδρομους. Το όχημα μπορεί να λειτουργήσει ως κινητή πηγή ενέργειας, με ηλεκτρισμό για την τροφοδοσία εξοπλισμού, κάμπινγκ ή πάρτι. Ακόμα, οι ενσωματωμένες τεχνολογίες του υποστηρίζουν και δημιουργούν χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Nissan Era

Το Nissan Era Concept είναι ένα plug-in υβριδικό SUV που υποστηρίζει τον αστικό τρόπο ζωής και είναι κατάλληλο για νέους επιχειρηματίες που βλέπουντο αυτοκίνητό τους ως δεύτερο σπίτι. Με ένα διασυνδεδεμένο σύστημα ψυχαγωγίας και καθίσματα «μηδενικής» βαρύτητας, ο προηγμένος έλεγχος σε όλους τους τροχούς e-4ORCE και η ενεργή αερανάρτηση παρέχουν άνετη και σίγουρη οδήγηση.

Nissan Evo

Το Nissan Evo Concept plug-in υβριδικό σεντάν είναι τέλειο για το Σαββατοκύριακο και δημιουργεί ιδιαίτερες στιγμές για όλη την οικογένεια. Εκτός από τις προηγμένες λειτουργίες υποστήριξης οδηγού και ασφάλειας, ο εικονικός προσωπικός βοηθός με βελτιωμένη τεχνητή νοημοσύνη συμβάλλει στηνάνετη οδήγηση.

Nissan Hyper Force

Εκθέματα
Το Nissan Hyper Force concept και το Nissan Hyper Punk concept, που έκαναν πρεμιέρα στο Japan Mobility Show στο Τόκιο τον περασμένο Οκτώβριο, παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην Κίνα. Το Nissan Hyper Force Concept έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει οδηγική απόλαυση, ενώ διαθέτει υψηλή περιβαλλοντική απόδοση και άνεση για καθημερινή χρήση. Είναι σχεδιασμένο για λάτρεις των αγώνων που λαχταρούν την έκρηξη αδρεναλίνης στην πίστα, αλλά έχουν και οικολογική συνείδηση.

Το Nissan Hyper Punk concept, που προβάλλεται ψηφιακά, έχει στόχο να εμπνεύσει την αυτοέκφραση τόσο στον εικονικό όσο και στον φυσικό κόσμο. Με βιοαισθητήρες τεχνητής νοημοσύνης και προσκέφαλο, το concept μπορεί να ανιχνεύσει τη διάθεση του οδηγού και να επιλέξει αυτόματα τη σωστή μουσική και φωτισμό, ενισχύοντας έτσι την ενέργεια και τη δημιουργικότητα.

Nissan Gen3

Επιδεικνύοντας περαιτέρω την τεχνογνωσία της Nissan στην ηλεκτροκίνηση, το αγωνιστικό αυτοκίνητο Formula E Gen3 αντιπροσωπεύει περήφανα τη συμμετοχή της ομάδας NissanFormula E στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ABB FIA Formula E, φέρνοντας τον ενθουσιασμό της ηλεκτροκίνησης σε περισσότερους λάτρεις και πελάτες.

Nissan

Στρατηγική για την Κίνα
Η στρατηγική της Nissan βασίζεται στο σύνθημά της, «In China for China», με έμφαση στην εταιρική αξία και τη συνολική ανταγωνιστικότητα στην κινεζική αγορά. Για να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της, η Nissan αποκάλυψε μια νέα καμπάνια, «ExcitementbyNi», η οποία ενσωματώνει τη δέσμευση της εταιρείας στην καινοτομία και τον εμπλουτισμό της ζωής των ανθρώπων. Στην Κίνα, οι καταναλωτές υιοθετούν νέους τρόπους ζωής και λύσεις μετακίνησης που τροφοδοτούνται από έξυπνες, ηλεκτροκίνητες καινοτομίες. Μέσω αυτής της καμπάνιας, η Nissan στοχεύει να οδηγήσει σε συναρπαστική ζωή και να εκπληρώσει τις εξατομικευμένες εμπειρίες μετακίνησης των πελατών.

Nissan

Η Nissan ανακοίνωσε επίσης ότι θα συνεργαστεί με κορυφαίες εταιρείες στους τομείς της τεχνητής νοημοσύνης για να προσφέρει συναρπαστικά συστήματα πληροφοριών και υπηρεσίες βασισμένες στην τεχνητή νοημοσύνη σε πελάτες στην Κίνα και πέρα από αυτήν.

Nissan

Με έντονες αλλαγές στην αγορά της Κίνας, στο πλαίσιο του εταιρικού της στόχου «Οδηγώντας την καινοτομία για να εμπλουτίσουμε τις ζωές των ανθρώπων», η Nissan επιταχύνει τον μετασχηματισμό της τεχνητής νοημοσύνης και της ηλεκτροκίνησης και συνεργάζεται με τοπικούς εταίρους για να προσφέρει συναρπαστικές μελλοντικές εμπειρίες κινητικότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ