top icon
Κόσμος

Ο Brad Pitt πιλότος της Formula 1 στο Silverstone

Άρωμα Hollywood έδωσε ο Brad Pitt στον φετινό αγώνα της Formula 1 στο Silverstone, που φόρεσε την αγωνιστική φόρμα και παρατάχθηκε στο grid, δίπλα στα επαγγελματίες οδηγούς.

Ο Brad Pitt αυτό το σαββατοκύριακο βρέθηκε στο Silverstone που πραγματοποιήθηκε ο αγώνας της Formula 1, για τις ανάγκες της νέας του ταινίας «Apex», για την οποία την παραγωγή έχουν ο Lewis Hamilton και ο Jerry Bruckheimer και τη σκηνοθεσία ο Joseph Kosinski.

Ο Brad Pitt δήλωσε μετά τη βόλτα του στην πίστα του Silverstone: «Πρέπει να παραδεχτώ ότι είμαι λίγο ζαλισμένος αυτή τη στιγμή». Αφού βγήκε στην πίστα μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του Damon Idris, με δύο αυτοκίνητα της Junior F2, τα οποία όμως έχουν τροποποιηθεί ώστε να μοιάζουν με μονοθέσια της F1, ο Brad Pitt έκανε δηλώσεις στον παρουσιαστή του Sky Sports και πρώην οδηγό της Formula 1, Martin Brundle, σχετικά με την εμπειρία του.

«Είναι υπέροχο να βρίσκομαι εδώ. Ήταν πολύ διασκεδαστικό, είναι μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου» τόνισε ο 59χρονος αστέρας του Hollywood. Επίσης ο Brad Pitt προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με την ταινία, για πράγματα που μέχρι τώρα δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Δείτε επίσης: Έφτιαξαν γκαράζ στο GP του Silverstone για τον Brad Pitt

Εξήγησε ότι ο χαρακτήρας του Sonny Hayes ήταν ένας οδηγός της Formula 1 στη δεκαετία του ’90, ο οποίος είχε ένα άσχημο ατύχημα, εξαφανίστηκε και επανήρθε σε αγώνες άλλων κατηγοριών. Ο φίλος του, τον οποίο υποδύεται ο Javier Bardem είναι ιδιοκτήτης ομάδας, που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις και δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ούτε ένα βαθμό.

Όταν τον ρώτησαν πως ένιωσε οδηγώντας μπροστά στο κοινό της πίστας του Silverstone, ο Brad Pitt απάντησε: «Δεν είχα άγχος… Τα παιδιά με είχαν προετοιμάσει πραγματικά καλά. Υπήρχαν μερικά σημεία στα οποία είχα οπτική επαφή με τις κερκίδες, αλλά ήμουν συγκεντρωμένος στις γραμμές που έπρεπε να ακολουθήσω. Μόνο στις ευθείες είχα τη δυνατότητα να εκτιμήσω την εμπειρία της οδήγησης».

«Πρέπει να το κάνουμε όσο πιο ρεαλιστικό γίνεται. Ο Lewis (Hamilton) θέλει να δείξουμε σεβασμό στο άθλημα και να το παρουσιάσουμε όπως ακριβώς είναι. Μέχρι τώρα δεν είχα ιδέα τι χρειάζεται για είσαι οδηγός αγώνων. Τώρα τρέφω μεγαλύτερο σεβασμό στο άθλημα» τόνισε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Brad Pitt F1

Ο Brad Pitt στο GP του Silverstone για τη νέα του ταινία

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ