Αυτός είναι αυτή τη στιγμή ο ρυθμός παραγγελιών του ηλεκτροκινήτου Nissan Leaf στη γηραιά ήπειρο.

Η Nissan μπορεί να είναι απολύτως ευχαριστημένη αυτή τη στιγμή με τα αποτελέσματα πωλήσεων του ηλεκτροκίνητου Leaf στην Ευρώπη, καθώς η δεύτερη γενιά του μοντέλου έχει καταφέρει να προσελκύσει 43.000 αγοραστές, εκ των οποίων περίπου οι 26.000 είχαν παραλάβει το νέο EV της ιαπωνικής εταιρείας μέχρι το τέλος Αυγούστου. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια εξόχως ικανοποιητική επίδοση στον εμπορικό στίβο της γηραιάς ηπείρου, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι οι παραδόσεις του Nissan Leaf ξεκίνησαν μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο. Για λόγους σύγκρισης, αξίζει να αναφέρουμε πως οι πωλήσεις του μοντέλου στις Η.Π.Α. ανέρχονται σε 10.686 μετά από εννέα μήνες.

Έτσι, το Nissan Leaf είναι αυτή τη στιγμή το πιο δημοφιλές ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο στην Ευρώπη, πάνω απ 'όλα τα plug-in υβριδικά μοντέλα της αγοράς. Ένα ακόμα επίτευγμα είναι ότι στη Νορβηγία το Leaf είναι το αυτοκίνητο με τις καλύτερες πωλήσεις ανεξάρτητα από τον τύπο του κινητήρα που φιλοξενείται κάτω από το εμπρός καπό.

Η ιαπωνική εταιρεία εκτιμά ότι οι νέες παραγγελίες για το Nissan Leaf έρχονται με ρυθμό ενός αυτοκινήτου κάθε 10 λεπτά. Κάτι που αντιστοιχεί σε περίπου 4.000 αντίτυπ;α του το μήνα. Αυτή η επίδοση είναι ήδη αρκετά μεγαλύτερη από το μέσο όρο των παραδόσεων σε διάστημα επτά μηνών (Φεβρουάριος-Αύγουστος).

«Οι πολύ καλές πωλήσεις είναι το κύριο χαρακτηριστικό του νέου Leaf σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων αγορών, όπως η αυστριακή, η ολλανδική, η ισπανική και η νορβηγική. Πάνω από 8.000 νέα Leaf έχουν ενταχθεί σε στόλους εταιρικών αυτοκινήτων», αναφέρει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του τμήματος των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Nissan Europe, Gareth Dunsmore._X.A.

H Volvo αποφάσισε κάθε νέο αυτοκίνητο της να διαθέτει πλέον ανώτατο όριο ταχύτητας τα 180 χλμ./ώρα. Πιστεύετε πώς αυτό θα συνεισφέρει στην μείωση των θανάτων και των σοβαρών τραυματισμών από τροχαία ατυχήματα;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά