top icon
Κόσμος

Οι πρώτες εικόνες του νέου Mitsubishi L200 – Πρεμιέρα στις 26 Ιουλίου (video)

Ένα video που προλειαίνει το έδαφος για την έλευση του νέου Mitsubushi L200 έδωσαν στη δημοσιότητα οι Ιάπωνες.

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του Mitsubishi L200, η ιαπωνική εταιρεία δίνει στη δημοσιότητα ένα νέο video teaser. Αυτό αποτελεί συνέχεια της αποκάλυψης ενός πρωτότυπου με καμουφλάζ που είδαμε λίγους μήνες πριν και αποτελεί μια έκδοση κοντά σ’ αυτή της παραγωγής.

Η επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου θα γίνει στις 26 Ιουλίου στην Ταϊλάνδη. Μέχρι τότε μπορούμε να δούμε μερικώς το μοντέλο, μέσω του video, που αφήνει να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στα φωτιστικά σώματα, εμπρός και πίσω, αλλά και εν γένει τη σιλουέτα του, όπως και το εσωτερικό του.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το μοντέλο παραγωγής έχει πολλά κοινά στοιχεία με το XRT concept, που είδαμε πρόσφατα. Σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά, το L200 πέμπτης γενιάς, θα είναι πιο δυναμικό σε σχεδίαση.

Δείτε επίσης: Οδηγούμε το Mitsubishi L200

Ξεχωρίζει για τα λεπτά φωτιστικά σώματα που είναι τοποθετημένα ψηλά, κοντά το μεγάλο καπό, αλλά και τα τρία LED που παραπέμπουν σε αριθμό τουλάχιστον στο σήμα της εταιρείας.

Στο εσωτερικό, διακρίνεται -στα γρήγορα- μια οθόνη, που είναι τοποθετημένη ψηλά στο ταμπλό και «αιωρείται», δίνοντας μια πιο μοντέρνα εικόνα στο ιαπωνικό pick up. Φυσικά τη δική του θέση έχουν τα χειριστήρια για τα προγράμματα οδήγησης και την τετρακίνηση.

Η εμπορική πορεία του νέου Mitsubishi L200 θα ξεκινήσει από την αγορά της Ταϊλάνδης αρχικά και μετά θα είναι διαθέσιμο στην Ωκεανία, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές του κόσμου. Στα σκαριά είναι μια ηλεκτρική έκδοση ενός pick up, η οποία θα παρουσιαστεί μετά το 2025 και σίγουρα πριν το 2028.

Mitsubishi L200

Mitsubishi L200

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Mitsubishi L200
  • Mitsubishi L200
  • Mitsubishi L200
  • Mitsubishi L200
  • Mitsubishi L200
  • Mitsubishi L200
  • Mitsubishi L200
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ