top icon
Κόσμος

Peugeot 208 Rallye: Η επιστροφή της θρυλικής έκδοσης – Που είναι διαθέσιμη

Η έκδοση Rallye έχει γράψει ιστορία με χρυσά γράμματα και τώρα είναι ξανά διαθέσιμη χάρη στην ανησυχία ενός αντιπροσώπου.

Ένας Ελβετός εισαγωγέας – αντιπρόσωπος της Peugeot, με αρκετό πάθος, όρεξη και μεράκι φαίνεται ότι έβαλε σκοπό την αναβίωση της θρυλικής έκδοσης Rallye. Μια έκδοση που αγαπήθηκε όσο λίγες από τους φίλους του αυτοκινήτου και έγραψε ανεξίτηλες αναμνήσεις με τη μορφή των 205 και 106 που κυκλοφόρησε.

Η συγκεκριμένη έκδοση, ανεπίσημα, αποτίνει φόρο τιμής στο 205 Turbo 16 Group B, ένα αυτοκίνητο που αγαπήθηκε όσο λίγα στους αγώνες.

Peugeot 208 Rallye

Με αφορμή λοιπόν τα 40 χρόνια από την παρουσίαση του αγωνιστικό 205 Τ16, μια ελβετική εισαγωγική εταιρεία, η Garages Hotz πήρε την απόφαση να δημιουργήσει μια ειδική έκδοση Peugeot 208 Rallye.

Η εικόνα του αισθητικά είναι πετυχημένη, καθώς βασίζεται στο λευκό χρώμα, που ήταν και το κυρίαρχο των παλιών Rallye. Οι λεπτομέρειες με τις ρίγες είναι επίσης χαρακτηριστικές, ενώ τις αλλαγές συμπληρώνουν οι σιδερένιες ζάντες 16 ιντσών, βαμμένες στο χρώμα του αμαξώματος.

Peugeot 208 Rallye

Το αυτοκόλλητο στην κορυφή του παρμπρίζ με τα σήματα Peugeot Talbot δίνει επίσης ξεχωριστή αγωνιστική αύρα. Περνώντας στο εσωτερικό κάποιες κόκκινες λεπτομέρειες με στοιχεία carbon αποτελούν τη ξεχωριστή πινελιά του 208 Rallye.

Αυτό που όμως δεν έχει αλλαγές, δυστυχώς για όσους πραγματικά ενδιαφέρονται, είναι τα μηχανικά μέρη και το πλαίσιο. Κάτω από αυτή την ειδική έκδοση Rallye υπάρχει η απλή 1.2 turbo βενζίνης με 100 ίππους και 205 Nm ροπής, που συνδυάζεται χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. Αλλαγές δεν έχουν γίνει ούτε στην ανάρτηση, με το βάρος του αυτοκινήτου να είναι 1.165 κιλά.

Peugeot 208 Rallye

Το Peugeot 208 Rallye είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στην Ελβετία, από τον συγκεκριμένο εισαγωγέα Garages Hotz και μάλιστα σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, προς 24.500 ελβετικά φράγκα ή 25.865 ευρώ.

Peugeot 208 Rallye

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Peugeot 208 Rallye
  • Peugeot 208 Rallye
  • Peugeot 208 Rallye
  • Peugeot 208 Rallye
  • Peugeot 208 Rallye
  • Peugeot 208 Rallye
  • Peugeot 208 Rallye
  • Peugeot 208 Rallye
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ