top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα γα το ανανεωμένο Jeep Renegade στις 6 Ιουνίου

Την Έκθεση του Τορίνο στη γειτονική Ιταλία επέλεξε η FCA προκειμένου να παρουσιάσει σε λιγότερο από δύο 24ωρα από σήμερα το ανανεωμένο Jeep Renegade. Με κινητήρες βενζίνης 1,0 και 1,3 λίτρων.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η ίδια η Jeep, το ανανεωμένο Renegade θα διαθέτει μια ανανεωμένη γκάμα κινητήρων, που αποτελούν την αιχμή του δόρατος των αλλαγών στο μικρό… τζιπ της αμερικάνικης φίρμας. Στη βάση της γκάμας θα βρίσκεται ένας 1.000άρης βενζινοκινητήρας που θα αποδίδει 120 ίππους, ενώ αμέσως μετά θα υπάρχει ένας 1.300άρης, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος σε εκδόσεις με 150 ή 180 ίππους.

Εξωτερικά, η teaser φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία σήμερα, δεν αποκαλύπτει και πολλά. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, δεν πρέπει να περιμένουμε… θαύματα, μιας και το Renegade ΜΥ2019 θα διαθέτει μικρές αλλαγές, κυριως στα LED φώτα του, ενώ επεμβάσεις θα γίνουν στη μάσκα και στο σχήμα των προφυλακτήρων εμπρός και πίσω.

Διαβάστε επίσης: 3 νέα SUV, 4 ηλεκτρικά και 10 υβριδικά μοντέλα έως το 2022

Στην καμπίνα η έμφαση θα δοθεί στο σύστημα infotainment που θα αντικαταστήσει το υπάρχον που συνοδεύεται από οθόνη 6,5 ιντσών -η τελευταία αναμένεται πως θα αγγίζει πλέον σε διάμετρο τις 8,4 ίντσες. Μικρές αναβαθμίσεις θα συναντώνται στα υλικά που συνθέτουν την καμπίνα, καθώς και στις χρωματικές επιλογές των δηνητικών αγοραστών στα καθίσματα.

Θυμίζουμε ότι το Jeep Renegade είναι το πιο επιτυχημένο εμπορικά μοντέλο της αμερικάνικης εταιρείας στη γηραιά ήπειρο. Βασίζεται δε, ως γνωστόν, στο δάπεδο του ομόσταβλου 500X της Fiat._X.A.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ